Ki hogy látja a jelenlegi ingatlanpiacot?
28: Ne hari de magadnak csinálod a fölösleges, valótlan feszültséget.
Belvárosban idén adtunk el felújított kislakást 650/nm-áron. Most is van.
Ha az drága, még mindig tudsz menni kifele 3 buszmegállót és veszel 500/nm alatt.
És akkor még várost se váltottál...
Utolsó, pl én.
33 éves asztalos vagyok, jelenleg 12 éve vállalkozó, mindig törekedtem a vállalkozásom fejlesztésére, mindig rengeteg bevételt forgattam vissza új gépek vásárlásába, műhely bővítésébe… jelenleg ott tartok, hogy 5 alkalmazottam van, én minden áldott nap megyek a munka után, felmérek, tárgyalok délelőtt, délután tervezek, látványterveket készítek, az alkalmazottaim pedig műhelyben 2en szerelik össze a bútorokar, 3an pedig szerelik őket be… 30 as fiatal vagyok, gyári munkás szülőkkel, mondhatjuk, hogy a semmiből kezdtem egy kisvárosi garázssoron egy 10.000ft/hó ért bérelt garázsban.
Szerintem azok a 30asok akik 1 évtizede saját ingatlanra gyűjtenek, egy kicst zakkantak… előbb fektess magadba, képezd magad, juss egyről a kettőre, utána lehet ingatlanokat venni…
Kicsit olyan ez nekem, mintha még egyetlen órát sem vettél volna, de máris boinget akarnál vezetni…
Büszke vagyok rád asztalos.
De Debrecen környékéről nem akarok pestre menni.
Bár ha olcsóbb a lakhatás.
Érdekes hír:
- Megindult az ingatlanárak csökkenése
Megállt a drágulás üteme, egyes lakástípusoknál pedig már elindult a csökkenés is. Budapesten akár 3,5 százalékkal kedvezőbb áron találhatunk téglalakásokat, míg a panelek esetében a csökkenés mértéke eléri a 2,5 százalékot, derült ki az Otthon Centrum elemzéséből.
Link: [link]
- De van még egy cikk is , más forrásbóL:
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Megállt a drágulás üteme, az egyes lakástípusoknál pedig már elindult a csökkenés is. Budapesten a megelőző negyedévhez képest akár 3,5 százalékkal kedvezőbb áron találhatunk téglalakásokat, míg a panelek esetében a csökkenés mértéke eléri a 2,5 százalékot - derül ki az Otthon Centrum legfrissebb elemzéséből. A trendet a Duna House is megerősíti, az ő felméréseik szerint is több mutató mérséklődést mutat.
Országos átlagban a használt lakások árai 4, a házak árai pedig 5 százalékkal mérséklődtek 2022 III. negyedévéhez képest. A változás a fővárost is elérte, ám meglepő módon nem a házak, hanem a lakások árában érezhető a fordulat
Link: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!