Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesti belvarosi tarsashaz(...

Budapesti belvarosi tarsashaz(teglahaz) osztatlan kozos teruletu pincejet adnak el a tulajdonosok es a koz kepviselo tennel el a 30 millios vetelarat a tarsashaz szamlajara? Hogy van joga a tarsashaz szamlajara eltenni a penzt?

Figyelt kérdés
Hogy lehet kikenyszeriteni,h nekunk adja?

#Pince eladas
2022. máj. 30. 12:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem éri meg eladni, pláne mert onnantól nem lesz beleszólásotok, mire fogja használni a mostani vagy a következő vevő. Lehet táncstúdió, kocsma, rövidtávú kiadás... Sokkal jobban járnátok, ha ti adnátok ki.
2022. máj. 30. 18:23
 12/15 A kérdező kommentje:

Egyik tulaj vagyok.

Osztatlan kozos a foldhivatal szerint.

1 tulaj akarja megvenni. 1 tulaj meg meg akar tartani belole a sajat reszet.

2022. máj. 31. 04:10
 13/15 A kérdező kommentje:

10-es:

Ha berbeadnank kb 200 ezertert tudnank kiadni .

Nagyon dohos. Beazott.

Ha szetosztjuk a kiadas bevetelet akkor keves marad.

Ki szamlazza le? Ki irja ala a berlovel? Ki szerezze a berlot?

Illetve egy resze kozmuvesitett. 200 nm de nagyon peneszes ,nincs utcara nezo ablakas,csak egy ajto az udvarra.

2022. máj. 31. 04:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Keressetek ügyvédet és vigyétek az alapító okiratot is. Ő mindent meg fog tudni mondani.

Osztatlan közös tulajdont csak akkor szabad eladni, ha az alapító okirat engedi, de szerintem akkor is hülyeség, fent már leírták, hogy miért. Az eladáshoz, ha az lehetséges, az összes tulajdonos egyöntetű írásbeli beleegyezése szükséges.

2022. máj. 31. 06:40
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

10-es vagyok.

"1 tulaj akarja megvenni. 1 tulaj meg meg akar tartani belole a sajat reszet."

Ez a két ember -a többiekkel ellentétben- mégis lát benne fantáziát valamiért, a negatívumok ellenére.

A vevő meg nyilván nem teljesen hülye, ha 30 milliót felajánlott egy "dohos, ablaktalan" pincéért.

2022. máj. 31. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!