Legbugyutább kérdés, de ti miből vesztek ingatlant? Vagy
akár építkezés?
Figyelt kérdés
20-as éveinkbe járunk mindketten a párommal. Nekem még van hátra az egyetemből, de mind a ketten dolgozunk és nem is keresünk rosszul. Viszont egyszerűen elkeseredek, hogy nekünk sosem lesz saját otthonunk.
Ti hogyan, mikor álltatok neki? Bármi tipp ezzel kapcsolatban?
Érdekes most reagálsz arra a válaszra,pedid volt már vagy 6-7 válaszolgatás utána.
2022. jún. 6. 04:54
64/69 anonim válasza:
Örülnék neki ha végre az ingatlan piac kezét elengednék, és a babaváró, csok , zöldhitel meg hasonlóak nem lennének meghosszabítva.
2022. jún. 6. 08:10
65/69 anonim válasza:
Szerintem mindenki akinek nincs gyereke és nem is tervez...
2022. jún. 6. 08:12
66/69 anonim válasza:
65: engem nem zavar az ha támogatják a családokat, mégis ők képviselik a jövőt. De épìtőiparban dolgozva én azt láttam, hogy sok épìtőipari szereplő ezeket a pénzeket elég undorítóan kihasználta. Legalabbis számomra így nézett ki a dolog.
2022. jún. 6. 08:29
67/69 anonim válasza:
“ Érdekes most reagálsz arra a válaszra,pedid volt már vagy 6-7 válaszolgatás utána.”
Bocs már, hogy nem ezt az oldalt olvasgatom egész nap, mint te
2022. jún. 6. 08:38
68/69 anonim válasza:
Rendkívül túlértékeltek a lakások Magyarországon
A kiemelkedő mértékű lakáspiaci drágulás következtében az MNB becslése szerint országos átlagban történelmi magas, 18 százalékos szintre emelkedett a lakásárak túlértékeltsége.
Ez pedig már elég komoly dolog, MNB elemezés. És közel 20 %, ha valóban igaz már nem 1-2 millió !
2022. jún. 6. 09:05
69/69 anonim válasza:
23 éves vok vettem Nógrád megyei faluban egy fost 4 millióért, havi 1-2x kell bemennem bp-i multiba egyébként home office dolgozok (IT). Internet legyen az a lényeg amugy nem kell fizetnem albérletet, hitelt meg ilyen sz@rságokat a természet lágy ölében vagyok egy erdö mellett, friss levegö, udvar nem rohadok meg a panelban, nyáron gumimedencét teletöltöm vizzel abban döglök, szüleimtöl külön élek, hangosan szolhat a zene reggeltöl estig, senki nem szol, ugyhogy nekem ez maga a kánaán
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!