A mai fiatalok hogyan vesznek uj epitesu NAGY csaladi kertes hazat ?
Figyelt kérdés
Teljesen atlagos embereknek ez megis hogy lehetseges ???2022. máj. 28. 14:20
71/73 anonim válasza:
:) nem nagyon mennek neked ezek a szellemes válaszolhatások, csak kiforgatod, amit más ír, elkezdesz személyeskedni, mikor rátapintok a lényegre, hogy valójában ez miért is rád illik inkább, akkor jön eza z ovis hiszti :)
Jaj babám, ezt a vitakultúrát még fejleszd, nagyon nem megy ez neked
72/73 anonim válasza:
Nekem nincs bajom a babavaroval, csok-al. Sem a parkapcsolatommal. Vitakulturarol sem beszelhetunk, mivel nem tortent vita, nincs alapja. Tenyleg nem tudom elkepzelni honnan jutottal idaig, mi volt az altalam irottakban az, ami triggerelt. 🤷 De hat na, ilyen is van. 🙂 Ezert jo a gyik.
73/73 anonim válasza:
Nem értem, miért is kellenne egy fiatal párnak rögtön egy nagy családi ház kezdésként, mi sem így kezdtük. Szép lassan fejlődtünk, először kislakás, majd nagyobb, majd kisebb ház és nagyobb ház. Lépésről lépésre. Nem is tartom normálisnak, hogy ezt támogassuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!