Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A mai fiatalok hogyan vesznek...

A mai fiatalok hogyan vesznek uj epitesu NAGY csaladi kertes hazat ?

Figyelt kérdés
Teljesen atlagos embereknek ez megis hogy lehetseges ???
2022. máj. 28. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
Valoban ket emberrel "beszelgetsz". Nem csak engem akasztottal ki. 🤭
2022. máj. 29. 19:00
 62/73 anonim ***** válasza:
CSOK, fogd már fel mi írtam.
2022. máj. 29. 19:02
 63/73 anonim ***** válasza:
90%
61, ezért linkeltem neki képernyőfotót, de szerintem azt sem érti.
2022. máj. 29. 19:05
 64/73 anonim ***** válasza:
44%

Igazából még mindig azon hisztizel, hogy nincs pénzed házra és irigykedsz arra, akinek igen, netalántán más családot alapít és ennek megfelelően fel tudja venni s nekik kitalált támogatást, de te azt hiszed, hogy egyedül ez miatt kerülnek sokba az ingatlanok, mert butuska vagy. Neked barátnő, kutya macska híján szerinted ugyanúgy kijárt a kertesház, mivel neked a sorházi ugyanolyan garázs nem felel meg, neked kell mellé a kert és az egy embernek nagy ház, ezért itt rinyálsz :)

Nagyon bájos

2022. máj. 29. 19:08
 65/73 anonim ***** válasza:

Nem errol van szo. Sot. Nyomokban sem volt errol szo. Csak leirtam, hogy hasonlo keresetu barati tarsasagban az, akinek volt szuloi segitsege, elobb van mint akinek nem volt. Ez az allami tamogatasoktol fuggetlen megallapitas.

De ha neked az oromet okoz, hogy masokrol azt feltetelezve, hogy nem jon ossze a csok vagy/es babavaro felvetelehez szukseges hatter, feltetelrendszer, es ezert nincs kerteshaza, egeszsegedre. Nem is tudom hogy kerultunk ide. Szepen, undorito modon krealtal egy teljesen teves kepet rolam (es a masik forumtarsrol), es ezen elvezkedsz, rugozol. Szep, szep. 🙂

2022. máj. 29. 19:13
 66/73 anonim ***** válasza:

64, ez most kinek szólt?

Mert én (63-as) nő vagyok, 45 éves, 26 éve férjnél, saját házban, és éppen a 25 éves, leendő aneszteziológus lányunknak készülünk venni valamit, mert nem jön vissza Zalába, Bp-n marad. Ettől még piszokul látom, hogy ez kivételes helyzet, a legtöbb ismerősünk ezt nem tudja megtenni. Mi is csak azért, mert a férjem egyke és tavaly mindkét szülője meghalt, nekem tavaly apukám, és a tesóm kifizetett a szülői házból.

2022. máj. 29. 19:17
 67/73 anonim ***** válasza:
A bababaro pedig a sajat karaterbotlasom volt, amit korrigaltam. Az eredeti hozzaszolasomban meg utalas sincs arra, hogy a csaladi segitseg ugymond problema lenne. Egyszeru leiro jellegu osszehasonlitast miert kell kiforgatni? Nincs penz kajara? Regen volt szex? Igy potolod az ehseged?
2022. máj. 29. 19:18
 68/73 anonim ***** válasza:
#66 Valoszinuleg nekem szolt. Engedd el. 😄
2022. máj. 29. 19:19
 69/73 anonim ***** válasza:
54%

“ Egyszeru leiro jellegu osszehasonlitast miert kell kiforgatni?”

Szerinted ezt valaki elhiszi? :D szidd csak a babavárót, gondolom nincs csajod, akivel szexelhetnél és szóva kerülhetne a téma, ezért vagy ilyen fusztrált :) ez a bugyuta téma elterelés másik kérdések alatt gerjesztett vitáid alatt beválik, csak itt égsz be vele?

2022. máj. 29. 19:27
 70/73 anonim ***** válasza:
😄😄 Lassan mar megfajdul a nyakam, annyit tekergeted a szavaim. Iskolapelda. 🙂
2022. máj. 29. 19:29
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!