Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A mai fiatalok hogyan vesznek...

A mai fiatalok hogyan vesznek uj epitesu NAGY csaladi kertes hazat ?

Figyelt kérdés
Teljesen atlagos embereknek ez megis hogy lehetseges ???
2022. máj. 28. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
0%

nem, a csok nem hitel. A csok egy támogatás, ami mellé vehető fel kedvezményes hitel is.

De te nem ezt írtad. Vergődj tovább. Marhára nem értem, miért jó itt hazudozni.

2022. máj. 28. 18:12
 32/73 anonim ***** válasza:
44%

:D nem, a csok hitel az egyenlő a hitellel. A csok támogatás meg egyenlő a támogatással, ami vissza nem térítendő.

Komolyan nem értem egyesek miért égetik be magukat a tudatlanságukkal és kinek hazudoznak :(

2022. máj. 28. 18:15
 33/73 anonim ***** válasza:

nem, a csok hitel az egyenlő a hitellel

csakhogy nem csok hitelt írtál, hanem csokot. Pápá.

2022. máj. 28. 18:17
 34/73 anonim ***** válasza:
0%

felvettük a babaváró hitelt (10 millió), plusz 2 gyerekre a CSOK-ot (10 millió)

a hitelt nem gyerekszámra veszed fel... és tök egyértelműen ott biza csok van írva.

2022. máj. 28. 18:18
 35/73 A kérdező kommentje:
CSOK os bohocok ..... miattatok vannak ezek az arak a piacon !!!
2022. máj. 28. 18:18
 36/73 anonim ***** válasza:
21%
En ugyan nem vettem fel csokot (nem is tehetném) de erős túlzás h csak emiatt mentek volna fel az árak. Egyébként az szidja általában a csokot, aki nem tud élni vele, vagy olyan szerencsés helyzetben van, hogy nem kell élnie vele. Itt nem az átlag ember hibás, aki felveszi ( azaz próbál vergodni a mai lehetetlen ingatlan helyzetben) a problémát magasabb szinten kellene kezelni. Olyan ez, mint most h az auchanbol eltunt a nejlonzacsko, de vehetsz környezetbarát zacskót pénzért.. Nincs alternatíva. Tiszta biznisz ez a környezetvédelmis izé is, mint a csók meg a babavaro.
2022. máj. 28. 18:23
 37/73 anonim ***** válasza:
68%

“ csakhogy nem csok hitelt írtál, hanem csokot. Pápá.”

Látszik, hogy próbálsz mindenbe belekötni, sikertelenül :) ezt csak az érti felre, akinek 0 az értelmi képessége, sajnálom, szia :(

2022. máj. 28. 18:29
 38/73 anonim ***** válasza:
55%

csak az érti felre, akinek 0 az értelmi képessége, sajnálom, szia :(

Aha, mivel nem tudod megvédeni az igazad, hát személyeskedsz.

2022. máj. 28. 19:00
 39/73 anonim ***** válasza:
100%
:) ne zavarjon, hogy kettőnk közül én nem személyeskedtem, ellenben téged még a házamról készült kép is érdekelt :D mégis mit kene neked bebizonyítani? Másoljam fel a számlákat mi? Te komolyan ennyire buta vagy? Bizonyítsd te az igazad, mert eddig semmi tényt nem írtál, csak h kamu kamu, mint az oviban :)
2022. máj. 28. 19:04
 40/73 anonim ***** válasza:

Na, hát bár nem nekem szólt, de én megkerestem.

A gyermekvállalás és gyermeknevelés támogatása, a családok új lakáshoz jutásának elősegítése és az új lakások építésének ösztönzése érdekében az e rendeletben meghatározott feltételekkel Magyarország területén új lakás építéséhez vagy vásárlásához az alábbi lakáscélú állami támogatások vehetők igénybe:

a) vissza nem térítendő állami támogatás (a továbbiakban: családi otthonteremtési kedvezmény);

b) adó-visszatérítési támogatás;

c) többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása.

A csok a vissza nem térítendő támogatás. nem a hitel.

2022. máj. 28. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!