Van nektek,ilyen ismerősötök vagy találkoztatok,ilyen jelenséggel? Többi lent.
Ismerősök,barátok,volt osztálytársak,kollégák.
Huszonévesen megházasodnak,csok+babavaró+
hitel segítségével,ingatlant (lakást vagy házat) vesznek.
Eddig a pontig semmi bajom velük.
Aztán telenyomják a Facebook-ot a lakásról készült dicsekvő képekkel, okoskodó idézeteket posztolnak.
Nekem több ilyen ismerősöm, van.
Az egyikük közül a srác 24 a lány 20 éves.
Néha mikor így sokadszorra a saját lakásukról beszélnek.
Szívesen a szemükre hánynám,hogy ez mind szép és jó,de a csok előtt fél millió forintotok se volt egybe.
Tudom hogy azt fogjátok mondani,hogy irigy vagyok,de ez nem igaz.
Ideges vagyok,mert a sok ilyen csok-os emberek miatt van egekben az ingatlan árak,és emiatt kellett nekem is több hitelt felvennem lakásvásárláshoz,mint amennyit szerettem volna.
:D normál hitelt is fel lehet venni, neked pláne, mert semmi pénzügyi érzéked úgy látom, csak hát nincs hozzá 25 millió önerőd, így te még azzal sem tudnál érvényesülni.
Savanyú a szőlő barátom, szerezz meg egy csajt elsőnek, 10 év múlva talán eljutsz arra a szintre, mint az ismerőseid
De részben őmiattuk (a széles körű túlhitelezés miatt) is fog bedőlni az egész.
Te is megtehetnéd, hogy kivársz addig. Eladod még most, amikor még magas áron megveszik, és így kiszállsz a hitelből, és csináltál egy jó üzletet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!