Hány évesen vettetek saját otthont?
Figyelt kérdés
gyüjtöttetek? vagy hitelt vettetek fel? jelenleg németországba dolgozom és havonta 270-300.000 forintot teszek félre. jelenleg 4 millióm van. a mostani helyzettől félek hogy nem fog sikerülni ha ennyire tönkreteszik az életünket a vírusokkal2022. máj. 22. 11:42
1/8 anonim válasza:
39 vagyok. Ha nem örököltem volna, még nem lenne sajátom.
2/8 anonim válasza:
32 évesen, önerő + hitel + szerencse. Ismerőstől vettem teljesen lepukkant panellakást nem a legjobb helyen.
3/8 anonim válasza:
42 évesen, hitellel.
De egy percet nem laktam albérletben, mert akkor soha nem lett volna meg az önrészem.
4/8 anonim válasza:
Örököltem, így 26 évesen, de saját erőből Balatonon vettünk telket páromnal és 28 voltam, mire felépítettünk ott egy házat. Most 42 vagyok, de belegondolk, most ez nem menne.
5/8 anonim válasza:
35 évesen egyedül állóként, jelenleg épül, nem örököltem, 0 ft szülői támogatás, önerő + hitel. Csak itthon dolgoztam mérnök végzettséggel, de nem mérnökként, viszont a munkámhoz alapfeltétel volt a gépészmérnök diploma.
6/8 anonim válasza:
29 évesen vagyok, jóval átlag feletti fizetéssel, spórolok mint az állat de éppenhogy meg lenne a minimális önrészem ès egy elég nagy hitelt be kellene vállalni amit nem merek. Szóval még pár év gyűjtögetés lesz. Egy panel 30 Misi itt, tégla alja meg 35-40. Nem is tudom mit csinálnék ha egy átlagos 2-300 ezret keresnék. Kb sose lenne semmim. A hazai lakhatással kezd gond lenni, legalábbis én úgy látom.
7/8 anonim válasza:
Egýebkent az lemaradt, hogy ha 29 évesen nem itthon élnék akkor még az önrész közelében sem lennék. A fent említett összegeknél egy panelnál kB a belépő 10 Misi önrész és 20 hitel. Téglánál meg kell 15 Misi önrész legalább.
8/8 anonim válasza:
Tavaly közösen, 28-30 évesen.
Albérletben gyűjtve 4 évig. Utána ltp+hitellel lett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!