Felnőttként vettetek már plüss játékot saját magatoknak?
Figyelt kérdés
És ha igen, mi volt az, mire "használjátok"? Pl dísz, azzal alszotok, ilyesmi?:)2021. nov. 2. 18:56
1/19 anonim válasza:
Mikor volt valamelyik benzinkúton a spongyabobra pontgyűjtés, beszereztem. Azóta vele alszom. Páromnál meg egy pennys plüsshagymával
2/19 anonim válasza:
Szeretem az unikornisokat. Vannak is különböző nagyságúak. Velünk alszik a legnagyobb Nici unikornis, de a kulcstartóm is egy kicsi Nici unikornis. Sosem szerettem a plüssöket, de ők kivételek.
3/19 anonim válasza:
Benzinkúton árultak egy nagyon aranyos plüss fókát.
Az íróasztalomat díszíti.
4/19 anonim válasza:
14 éves koromban kaptam egy IKEA-s krokodilt, azóta vele alszom! Nem cserélném le semmivel, de nagyon vigyáznom kell rá sajnos, mert már ilyet nem lehet kapni. :(
5/19 anonim válasza:
Ki és miért pontozza le a válaszokat?
6/19 anonim válasza:
Még felsorolni is nehéz lenne, hány ilyen pontgyűjtésből származó plüss van itthon :D
7/19 anonim válasza:
Én egy kutyust vettem magamnak, mert annyira cukinak gondoltam. Azóta is őrzi a könyvespolcomat.
8/19 anonim válasza:
Tavaly azok a pennyplüssös párnák nekem bejöttek,csak egy kicsit pontokkal együtt is drágák voltak és maguk a pontok is.(1p/2000ft)
Egy kutyusosat,egy elefántosat és egy pandásat vettem,az utóbbit én használom a másikat a párom és a fiam :)
De a tavaly előtti 'erdei állatok' pontgyűjtős is tetszett,magamnak a sünit vettem.Többi pont elment az őzire,a rókára,a bagolyra,a röfire és a borzra:D
9/19 anonim válasza:
Van egy Totorom és egy nagyon régi plüss Pikachum. Ezek díszek, nem alszom velük, ellenben van egy nagy kutya alakú párnám.
10/19 anonim válasza:
Még 15 évesen voltam Angliába.
Ott találtam rá,egy tündéri pluss macira:)
Azóta az ágyam melletti kisszekrenyen van:)
Egyrészt emlek,másrészt erőt ad,hogy elérjem a célom,és kiköltöztek Angliába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!