Mennyi idővel a jogsi megszerzése után vettetek saját autót?
Figyelt kérdés
Illetve mennyi idősek voltatok?2022. febr. 6. 16:05
1/15 anonim válasza:
Meg se volt a jogsi (csak a forgalmi vizsga hiányzott) már akkor vettem, 28 éves voltam, 14 éves kocsit vettem első autónak
2/15 anonim válasza:
Olyan 5-6 év. Addig se pénzem, se szükségem nem volt saját autóra.
3/15 anonim válasza:
Kb fél évvel a jogsiszerzés után vettem egy 17 éves kocsit. Az volt, arra volt pénzem.
33 éves voltam. Most 34 vagyok.
4/15 anonim válasza:
Csak egyetem vége felé, 24 évesen tettem le a jogsit, mert előtte nem volt rá szükségem Budapesten. Utána elég gyorsan, talán úgy 4 hónappal vettem is saját autót, mert a szülővárosomba költöztem vissza (nyugat-magyarországi megyeszékhely), és itt anélkül elég körülményes volt a munkába járás.
5/15 anonim válasza:
Egyből tudtam volna venni akár kettőt is, de megvártam az egyetem végét, nem volt rá semmi szükségem Pesten. Szóval 5 évre rá.
6/15 anonim válasza:
Jogsim megszerzese elott megvettem mar az automat. 190 ezerert vettem 2004es evjaratu. A mai napig megvan ennek mar 5 eve. Es jogsim is van mar 4 eve. Habar vettem uj autot de nem volt szivem eladni az elsot igy meghagytam veszautonak ha ne adj isten barmi baj tortenik a mostanival.
8/15 anonim válasza:
Még meg sem volt a jogsim, 16 évesen vettem egy akkor 31 éves autót.🤷♂️
9/15 anonim válasza:
Még kézhez sem kaptam a jogosítványt, csak igénylőlapom volt, mikor megvettem az első autómat.🙂 29 éves voltam.
10/15 anonim válasza:
Amikor már közeledtem a forgalmi vizsga felé, vettem egy 19 éves autót. Direkt akartam kicsit és régit, hogy ne kapjak szívbajt, hogy a pármilliós autómat húzom meg a korlátoknál és padkáknál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!