Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyire gyakori, hogy csak...

Mennyire gyakori, hogy csak mamahotelben lakva képes valaki összegyűjteni lakásra?

Figyelt kérdés
Nekem 2 év mamahotel kellett hozzá, hogy összegyűjtsem a lakás árának a felét.

2022. máj. 9. 17:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nyugaton nem tehetnek csak úgy ki, és ha baj van jár 6-12 hónapig asszem munkanélküli segely is. Itthon az albi örök életre lutri nekem
2022. máj. 10. 21:02
 22/28 anonim ***** válasza:
Egyébként de, volt, hogy a kommunizmus alatt kitettek sajátból. Nagymamámékkal ez történt.
2022. máj. 11. 12:44
 23/28 A kérdező kommentje:
#22 és ők hová mentek? Mekkora ingatlanból tették ki őket?
2022. máj. 11. 13:08
 24/28 anonim ***** válasza:

Egy egészen nagy, falusi házuk volt. Nem volt kúria, de abban a korban, amikor mindenki szegény volt, jobbnak számított. (Özvegy, 6 kisgyerekkel) Rokonok fogadták be őket egy szoba-konyhába és azt hiszem cigányokat költöztettek a házukba.

Ebben már nem vagyok biztos, de talán pár év után visszakapták.

2022. máj. 11. 13:15
 25/28 anonim ***** válasza:

23. A 22-es a kitelepítésekről beszél.

[link]

Ennek nem gazdasági okai voltak, egyszerűen csak diktatúra volt.

2022. máj. 11. 14:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Gyakoribb mint ha másfél milliot kiszorna valaki albira. Az mondjuk ha egyetem után el kezdesz dolgozni 24től 30 éves korodig az 9 millió ám. És Budapesten egy garzon nem igen van havi 120 alatt, szóval az évi 1,5 Misi helytálló
2022. máj. 15. 07:48
 27/28 anonim ***** válasza:

Eleg gyakori, foleg videken ahol nem nagyon van alberlet. Tobb ismerosom, baratom is van aki a parjaval, akar hazassag utan is a szuloknel laktak hogy tudjanak hazra gyujteni penzt.

Mi nem voltunk ilyen szerencsesek mert mikor megismertem a parom es komolyra fordult a dolog akkor a szuleinel laktunk, de csak addig ameddig nem talaltunk munkat, utana menni kellett alberletbe. Ott laktunk a kozelbe es az alberletre olyan sok penz elment hogy alig tudtunk gyujteni. Szerencsere 2 ev mulva vettunk hazat hitelre de konnyebb lett volna ha a 2 ev alberletpenzt felretehettuk volna.

2022. máj. 24. 02:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Én 6 évig fizettem másnak, majd jött a covid és hazaköltöztem home office-ba. Két év alatt "megszedtem" magam, előtte reményem sem volt rá, hogy valaha saját lakásom legyen. Szánalmas, de sok esetben csak így megy. Kollégáim 40 körül is albérletben élnek, reményük nincs arra, hogy egyszer saját kecójuk legyen.
2022. jún. 17. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!