Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyire gyakori, hogy csak...

Mennyire gyakori, hogy csak mamahotelben lakva képes valaki összegyűjteni lakásra?

Figyelt kérdés
Nekem 2 év mamahotel kellett hozzá, hogy összegyűjtsem a lakás árának a felét.

2022. máj. 9. 17:15
A kérdező szavazást indított:
Gyakori
Nem általános, de előfordul
Nem gyakori
30 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem 2 év az nem "mamahotel". És a mamahotel alapból mást jelent.
2022. máj. 9. 17:20
 2/28 mindentudó99 ***** válasza:
92%
Az hogy valaki a szüleivel él még nem mamahotel. A jelentéset itt már régebben pontosan elmagyarázták. A kérdés egyébként is csak arról szól hogy két év alatt összeszedted a lakás felét. Büszkék vagyunknrád.
2022. máj. 9. 17:24
 3/28 A kérdező kommentje:

Nálam ez úgy volt, hogy 6 évig éltem Budapesten albérletben. Nem terveztek hazajönni, de a Covid alatt hazarendeltek minket, akkor meg már minek fizessek albérletet. Szóval 2 év lett belőle, és az alatt szépen gyűlt a pénzem. Nem így terveztem, és a lakást leszámítva nem is örülök az itthon töltött 2 évnek, mert jobb lett volna barátokkal, de így alakult.

Nyilván nem az a normális, hogy egy felnőtt ember otthon él.

2022. máj. 9. 17:27
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Hát, ha ott sem, akkor sehol.
2022. máj. 9. 17:37
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Valamit valamiért!
2022. máj. 9. 17:39
 6/28 anonim ***** válasza:
91%
A rezsidet és a kajád ki fizette?
2022. máj. 9. 17:40
 7/28 A kérdező kommentje:
Rezsit mamiék, kaját a SZÉP kártyámról rendeltünk amíg le nem fogyott róla a keret.
2022. máj. 9. 17:43
 8/28 anonim ***** válasza:
11%
Semennyire nem gyakori. Aki lakást akar venni magának és komolyan gondolja az nem mamahotelben ül a kényelmes bőrfotelben, hanem elmegy dolgozni. Ha kell, akkor külföldre is akár.
2022. máj. 9. 18:01
 9/28 anonim ***** válasza:
88%
Neked azért kellett 2 év, mert minimum fél-1 millió közt keresel és tudtál otthonról dolgozni home office-ban pesti fizetésért. Másnak meg 10 év se lenne elég otthon lakva, akinek átlagosabban fizető szakmája van.
2022. máj. 9. 18:04
 10/28 anonim ***** válasza:
85%
Nekem 450 a nettóm ès 29 évesen még mamahotelezek. Egy panel itt 30 Misi, ami 15 millió önrész és 15 hitel (amit ha vissza fizetsz 20 környékén lesz.) Ha egy 30 m2es garzon kivettem volna havi 130ért, akkor évi 1,5 millióval hátrébb lennék, ès mióta erre sporolok az 6 millió forint lett volna!!! Így 31 fele lesz sajátom, albizva meg sose lenne, egyszerűen mèg így is alig bírom tartani a drágulás ütemét.
2022. máj. 9. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!