Igaz hogy bárki háza tulajdonlapját bármikor ingyen meg lehet nézni ha nem ragaszkodunk az a hitelességhez?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 12:04
1/18 anonim válasza:
Évente két lekérdezés ingyenes.
2/18 A kérdező kommentje:
De kinek személynek vagy háznak?
2022. ápr. 20. 12:10
3/18 anonim válasza:
Azt nem tudod lekérdezni, hogy egy adott ember nevén milyen ingatlanok vannak.
Adott helyrajzi számhoz vagy címhez tartozó ingatlan tulajdoni lapját tudod lekérni.
4/18 anonim válasza:
Személyeknek is van tulajdoni lapja...?:) Azt hittem, csak ingatlannak.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem. Én kérdezhetek évente kétszer ingyen tulajdoni lapot (bármelyik ingatlanét de összesen kétszer), vagy pl. az én házamét kétszer nézheti meg bárki ingyen és a harmadik fizet?
2022. ápr. 20. 12:23
6/18 anonim válasza:
Nem neked fizetnek, a földhivatalnak.
Egyrészt.
Másrészt én pl megnézhetem ingyen pl a te házad tul.lapját meg a szomszédodét. A következő szomszédéért már fizetek.
7/18 anonim válasza:
Természetesen neked van két lehetőséged. Fura lenne, ha azzal lehetne másokat szívatni, hogy sorra kérdezed le a tulajdoni lapokat, akár csak azokét, amikről tudod, hogy eladók, hogy más már ne tudja ingyen. :)
8/18 A kérdező kommentje:
Akkor mégiscsak személyre szól, nem házra...
2022. ápr. 20. 12:54
10/18 anonim válasza:
Amúgy nem tudom ezen mit nem lehet érteni.
2 tulajdoni lapot kérhetsz le ingyenesen. A többiért fizetned kell potom összeget.
Mindenkinek 2 lehetősége van, viszont ettől még a te házad tulajdoni lapját annyian kérik le, ahányan csak akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!