Mi a véleményetek az olcsó házakról?
Nézelődök a neten és érdekes módon rengeteg olyan ház van eladó ami pár forint.
Van amelyik 65 forint de van olyan ami 200 forint, ráadásul INGYENES ház is van eladó.
Azt terveztem, hogy felvásárolom ezeket az ingatlanokat mert most van pár ezer forintom, utána pedig eladom őket több milliókért.
Szerintetek jó biznisz? Vagy van valami oka, hogy nem veszik meg őket még ha ingyenes se?
Igen, vedd meg őket! Gazdag leszel.
ja, nem..
Na ez most nagyon hülye, vagy masszívan trollkodik...
Mert olyan nem létezik, hogy 65 meg 200 forintokért áruljanak komplett házat... 1000 illetve 10000-szeres szorzóval viszont reális(abb) ingyen meg max bontandó romot adnak, amiből az anyagot se lehet kinyerni...
Valószínű elgépelések csak. Bár Olaszországban árultak egy eurós házakat (elmaradott falvak romjait, de ott is feltétel, hogy pofozd ki és újítsd fel teljesen).
A legolcsóbb ingatlan, amit most találtam, 410 ezer forint, ami ugyan még mindig nagyon jutányos, de ezért egy mélykúti romatelep egyik félig összedőlt 50 négyzetméteres kádárkockája jár. 1 millió forintért már nagyobb a választék, de ezek is mind elmaradott helyek falvainak lepusztult házikói lesznek.
65 meg 200 forintért még elgépelés szintjén sem találtam házat az ingatlan.comon, gondolom valami kevésbé színvonalas oldalon kell néznem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!