Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha ingatlan közvetítő ingyen...

Ha ingatlan közvetítő ingyen értékbecslést csinál, akkor fel vagy leértékeli az ingatlan árát? Volt már tapasztalatotok ilyenben?

Figyelt kérdés
Nem kell aláírni semmit. Van ennek valami negatív oldala ha végülis nem vele fogom hirdetni? Mert még ezt nem tudom.
2021. okt. 4. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ő érdeke hogy reális árat mondjon, amennyiért tényleg el lehet adni. Ha felértékeli, nem megy el, ha leértékeli, a saját jutalékát csökkenti.
2021. okt. 4. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
általában alul értékelik mert akkor elviszik pár nap alatt. Kevesebb a jutalék, de ha minden nap elad egy ilyen ingatlant akkor a matek szerint több jut neki, mintha reális áron eladna egyet egy héten vagy egy hónapban.
2021. okt. 4. 10:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Volt már olyan akinél ingyen értékelték az ingatlant? Rögtön megmondja?

Ha mégsem vele hirdetem akkor is hívogatni fog?

2021. okt. 4. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
mi a terved? Ingyen felértékelteted egy ingatlanossal hogy aztán magad add el?
2021. okt. 4. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Nekem ingyen értékelte fel. Aztán három ingatlanost bíztam meg, 4 nap alatt el is kelt, reális áron.
2021. okt. 4. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem állunk szóba vele! Hányszor írjuk még le?
2021. okt. 6. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!