Kertes ház ingyen / gyomlálásért cserébe ? Többi lent
Figyelt kérdés
Olyan nem városi lakhatási lehetőséget keresek, ami ingyen van vagy azért, mert kihalóban van a falu vagy azért, mert a tulajdonos nem szeretné, hogy a gyom benője a telket, ezáltal átmenetileg ott lakhatok. Legalább a következő szezon végéig tartózkodnék ott.
Legyen szíves privátban üzenni, aki tud ilyenekről!
Köszönöm előre is!
2020. okt. 23. 13:53
1/7 anonim válasza:
Miskolcon vannak ilyen helyek ahol ingyen szoktak lenni, mi csak cigányputrinak szoktuk nevezni.
2/7 anonim válasza:
No meg most télen, eléggé ritkán kell gyomlálni.
:)
3/7 anonim válasza:
Kétlem, hogy találnál ilyet. A szüleim faluban élnek. Ott vannak ilyen elhanyagolt házak, de a máshol élő tulaj inkább megfizet valakit a telek rendben tartására. Olyat nem láttam hogy kerti munkáért cserébe ingyen ott lakhat valaki.
4/7 anonim válasza:
Nekem van egy kis faluban egy házam amit nem használok. De nem engednék be oda senkit se lakni. Bent laksz és a rezsit nem fizeted akkor én rosszul járok, nem beszélve a házban lévő értéktárgyakról. Inkább fizetek alkalmanként 5000 Ft-ot a fűnyírásért (egész évben kb 6 fűnyírás volt).
5/7 A kérdező kommentje:
Értelek titeket.
Lemaradt, hogy a rezsit természetesen fizetném. Nem válasz végett írom neked 4-es!
2020. okt. 24. 13:40
6/7 anonim válasza:
Pedig sok ilyen ház van a kiüresedő falvakban. Mondjuk nem gyomlálás, hanem a telek és az épülete karbantartásért adják ki.
7/7 anonim válasza:
Inkabb eltartsasi szerzodest koss. Apolod az oregeket,cserebe ha mrghal,tied az ingatlan. Mondjuk eltarthat evekig is. Mi nem mertuk,olyan jol nezett ki az oreglany,biztos sokaig el,aztan szegeny egy ev mulva meghalt. De csak akkor,ha tisztessegesen apolnad. Gyomlalas annyira keves munka,h ezert cserebe nem fognak beengedni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!