Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen világ a hős utca? Igaz...

Milyen világ a hős utca? Igaz hogy rehabilitálták?

Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 06:51
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

"Tippeket kaptam csak"

Tények voltak írva, nem tippek. Hazudsz.

"az érdemben válaszolók bevallották hogy ők maguk sem tudják"

Ezt speciel nem igaz. Hazudsz.

2022. márc. 25. 11:38
 32/57 A kérdező kommentje:

31.: olvasd ezt: "de lehet, hogy csak az előítélet beszél belőlem"

mondanám hogy tanulj meg értelmezni de nagyon úgy néz ki nem ez a gond nálad hanem az hogy egy hős utcai cigány vagy és fáj az igazság. a stílusodon is ez érződik.

2022. márc. 25. 11:50
 33/57 anonim ***** válasza:
Mondom, sajnálom, hogy retardált vagy és egy óvodás szintjén van a vitázási képességed.
2022. márc. 25. 12:33
 34/57 anonim ***** válasza:
Régen a hozzád hasonlókat gondolkodás nélkül b..szták le a Tajgetoszról.
2022. márc. 25. 12:34
 35/57 A kérdező kommentje:
33 továbbra se vitázni akarok, ha te igen akkor keress ehhez egy hozzád hasonló trollt
2022. márc. 25. 12:42
 36/57 anonim ***** válasza:

#21: "Pont olyanoktól kaptál választ, de szemmel láthatóan csak cigányozni akarsz egy jót, meg "szaftos sztorikat" olvasni. így semmi értelme a kérdésnek."

Na jót cigányoztál? Rajtad kívül senki bem csinálta. Drogos söpredék.

2022. márc. 25. 12:44
 37/57 A kérdező kommentje:
Egy kis bemutatót tartott, hogy kik mik várnának rám a Hős utcában:)))
2022. márc. 25. 12:48
 38/57 anonim ***** válasza:

Sajnos az egész kérdés lényege ennyi volt, a kérdező cigányozni akart egyet, cigányozott egyet.

Gondolom a való életben egy kalap szar, ezért itt próbálja ilyen formában kiélni magát.

2022. márc. 25. 12:54
 39/57 A kérdező kommentje:

Nem nem én cigányoztam, hanem egy cigány behozta ide a témát mert tudta hogy a hős utcában ez a probléma. Én nem tudtam. Eddig nem. De végülis kiderült, válasz lényegét megkaptam.

Lényegében akkor ha jól értem a Hős utcában a probléma lényege az, hogy két nagy probléma: cigány és drog egyszerre van jelen.

2022. márc. 25. 13:11
 40/57 anonim ***** válasza:
Ja értem, szóval a minden válaszban és kijelentésben cigányozás az nem cigányozás. Hát ezért vagy te retardált.
2022. márc. 25. 13:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!