Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen világ a hős utca? Igaz...

Milyen világ a hős utca? Igaz hogy rehabilitálták?

Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 06:51
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
51%
Igazából az egész hugária környéke gáz, az árpád hídtól a lágymányosiig körbe. Nem emelném ki külön a Hős utcát.
2022. márc. 24. 16:27
 12/57 A kérdező kommentje:
Tegyük fel hogy mégis itt bérlek, vagy akár veszek. Mégis mire számíthatok? Úgy értem, ami rossz, az konkrétan miben nyilvánulhat meg?
2022. márc. 25. 02:50
 13/57 anonim ***** válasza:
Ember, le lett írva minden, erre élvezkedsz vagy mi? :D
2022. márc. 25. 08:45
 14/57 A kérdező kommentje:
Amit most kérdeztem az nem lett leírva, csak az hogy nem javasoljátok. De hogy miért nem azt nem írta le senki. Ha nem tetszik a kérdés, lépj tovább.
2022. márc. 25. 09:47
 15/57 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom konkrétan néztél ott lakást, ha igen, be tudod sorolni az élhetőbb és kevésbé élhető környék kategóriába.A helyedben nem vennék, viszont ha jól körbejárod bérelj, és a későbbiekben meglátod hogy érdemes-e ott venni.

A tömegközlekedés jó. Menj el különböző napszakokba, nézz szét pl este, kora reggel,és ha bérelsz, ahogy írják is, ne hosszútávra kösd. Igy nincs veszítenivalód.

2022. márc. 25. 10:06
 16/57 A kérdező kommentje:
Nem még oda se mentem, ezért érdekelnek a konkrétumok. Pl. ha gyakran betörnek ott vagy drogosok vannak a környéken akkor minek nézzem meg?
2022. márc. 25. 10:10
 17/57 anonim ***** válasza:
71%

Oda se mentél? Eszembe nem jutna hogy így kérdezed! Ez olyan mintha venni akarnál egy kabátot amit fel sem próbálsz csak kérdezed hogy jó lehet-e Rád. (mondjuk itt nagyobb a kockázat)

Látod, az utca hosszú, egyik része biztonságosabb, élhetőbb, a másik kevésbé. Vedd a fáradtságot és menj oda nézd meg.Az is lehet,hogy az itt írók másképp" ítélik meg mint Te.

2022. márc. 25. 10:33
 18/57 A kérdező kommentje:

Hát olyan kabátot nem volna bölcs dolog felpróbálni ami olyan boltban van ahol a kabátok általában tetvesek...

Azt hogy betörnek e mégis hogy nézzem meg?

Azt meg hogy éjjel milyen a közbiztonság hogy nézzem meg? Sétálgassak ott éjjel hetekig s ha nem ütnek le akkor jó?

nyilván nem olyantól várom a választ mint te, akinek fogalma sincs hanem olyantól aki ismeri a környéket.

2022. márc. 25. 10:37
 19/57 anonim ***** válasza:
100%

"Amit most kérdeztem az nem lett leírva, csak az hogy nem javasoljátok. De hogy miért nem azt nem írta le senki."

Konkrét kiselőadást tartottam neked a Hős utca felépítéséről, hogy melyik része élhető (Százados-negyed) és melyik része nem.

Még utcaképet is linkeltem neked ami önmagában beszédes és nem igényel magyarázatot.

Pont azért, mert nincs olyan hogy "Hős utcai világ". Tekintve, hogy nincs "A Hős utca" hanem tök egyértelműen van egy élhető és élhetetlen része.

Az élhető része pont olyan semmilyen mint úgy általánosságban a Hungária teljes környéke.

A gettós részében meg amúgy sem fogsz a büdös életben lakást venni/bérelni, mert az önkormányzat befalazta a nagyját a maradék még ki nem telepített lakásokból is fogynak a lakók, mert se villany, se víz, se semmi komfort.

"Nem még oda se mentem, ezért érdekelnek a konkrétumok."

Egyrészt mint ahogy kezdtem a "kiselőadást" szemmel láthatóan az itt válaszolók sincsenek tisztában a Hős utca mibenlétével, mert ha képben lennének bármennyire is akkor nem csak a médiában látottakat böfögnék be.

Az oda sem mentem részt meg nem értem, ha érdekel egy környék akkor elmész és megnézed. Főleg hogy saját leírásod szerint is ott kapsz releváns információkat.

2022. márc. 25. 10:38
 20/57 A kérdező kommentje:

Biztos hogy elolvastad te a 12-es kérdésemet? Mert nagyon úgy néz ki, hogy nem...

Az meg hogy menjek el olyan helyekre ahol eleve nem is bérelnék... időmilliomosnak nézel te engem? vagy minek:?

2022. márc. 25. 10:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!