Hova érdemes elvonulni világ elől?
Életem során elegendő pénzt sikerült felhalmoznom, hogy életem végig egy kisebb munkával is megtudjak élni én és a családom. Szeretnék elköltözni egy helyre, ami kellő képen nyugodt, csöndes, elszigetelt. Japánon belül gondolkozom többnyire, ahol mezőgazdálkodással tölteném napjaim. De aki japánon kívül is tudna megfelelő helyet/ötleteket, azt is örömmel várom!
Előre is köszönöm. :)
Hát ez nagyon szép jövő lenne, az biztos. :)
Esetleg még Skócia, ott is megy a mezőgazdaság és ott eléggé az Isten háta mögött lehet lenni.
Norvégia még gyönyörű, erős, gazdag. Ami a legfontosabb, nincs benne az Unióban. Mindenesetre ezt neked kell tudni és a családodnak, ez egy nagyon nagy változás lenne, főleg, ha végül Japánt választod. :)
Jól gondoljátok át! Sok sikert!
...és a családod is remeteként akar élni valahol az Isten háta mögött, földművesként?
Mert ha igen, akkor hajrá, vár a magyar tanyavilág!
A japánok az egyik legridegebb népcsoport. Nagyon távolságtartóak a nem ázsiai rasszú emberekkel.
Plusz aki ilyenben gondolkozik, az nem a gyik-en fog kérdezősködni.
(fiktív kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!