Milyen világ a hős utca? Igaz hogy rehabilitálták?
Részben rehabilitálták és a lakókat áttelepítették, illetve a Hős utca különböző részei különböző módon rosszak.
Én még mindig nem mernék még a közelébe sem költözni, de lehet, hogy csak az előítélet beszél belőlem és teljesen nincs igazam (márpedig ha sokan gondolják így, tévesen, akkor akár nagyon megérheti ott vásárolni).
Szerintem sokan nincsenek teljesen képben a Hős utcával.
A Hungárián belüli része ahol a 3-4 szinten "panelok" vannak, az nem különösebben vészes. Főleg, hogy épül ott új építésű ház is, Hungárián komplett iroda blokk.
Plusz van a Hungárián kívüli része, ahol van (volt?) egy igazi putri-gettó blokk, bár oda meg amúgy sem megy be épeszű ember, mert kívülről látja, hogy ez egy gettó.
Ez a Százados negyed:
Ez pedig az ominózus gettó:
Az a baj hogy én az a tipikus balek vagyok. Nekem még a második kép is hangulatos csak gondolom az ott élő emberek miatt nem az.
Egy előnyöm van, szeretek sokfele kérdezni mielőtt döntök.
Sok éve vidéki házat néztem. És volt egy szokásom, mikor megnéztem egy házat, utána kérdezősködtem a környéken, tudnak e másik házat. Egy alkalommal az történt akitől kérdeztem:
- Maga itt akar házat venni???
- Igen.
- De akkor jól értem, hogy még nem vett?
- Még nem vettem.
- Akkor meneküljön, Meneküljön, MENEKÜLJÖN!!!! MAGÁNAK MÉG LEHET!!!
Vészmadarak mindenhol vannak.
Az alattam lakó öreg néni egyik alkalommal beszámolt a szomszédaimról, hogy hangosak és sokat veszekednek meg üvöltöznek.
Majd legközelebb megkérdezte, hogy maga mellett ugye kínaiak laknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!