Budapesten lehetséges lakást venni 10 millió önerővel?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon el vagyok keseredve. Lakásvásárlás előtt állok, körülbelül 12 millió forinttal rendelkezem, amiből kb 10mFt maradna, ha levonom a további költségeket lakásvételnél. Hol lehetséges Budapesten 30-34 millióért ingatlant venni, ami nem von magaután azonnali 5-6 milliós plusz felújítást?
Zuglóban keresgéltem első sorban, de szinte nincs nagy különbség árban egy VII. kerületi körúti lakás között. Viszont mindegyikre rá kéne még költeni milliókat, amit egyszerűen nem tehetek meg.
Azt érzem, hogy nem lehet 10 millió önerővel sem kezdeni semmit, és nagyon el vagyok keseredve. Egyedülálló vagyok, szóval CSOK és hasonlók nem játszik.
Valakinek van bármilyen tippje esetleg?
2022. márc. 23. 11:15
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos tompánlátó vagyok, így nekem nem lehet autóm :) Azért köszi a válaszokat!
2022. márc. 26. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!