Miért nem találok már 55 millió alatt sem egy rendes 2 szobás lakást Budapesten?
Most mi a kérdés?
A kérdező gondolom a szokásos "kidurran a lufi" kérdező.
Nyilván tisztában van vele, hogy Budapest legdrágább negyedét, utcáit nevezte meg.
Mert rosszul állítod be a keresőt, és olyant se mutat, ami pedig még megfelelne neked.
Vagy rossz helyen keresed.
"(a Vár alja a Logodi utcánál vagy Lipótváros lenne jó"
Ez nagyon speciális igény, mindenképp bővíteni kellene a területet és közelíteni a lehetőségeidhez és elfogadni egy viszonylag jót, aminek a kifizetésébe nem pistulsz bele.
"a lakáspiacon, a részvény- és kötvénypiacon és a nyersanyagpiacon is buborék van, ennek pedig masszív korrekció lesz a vége"
link: A történelem legnagyobb összeomlása jöhet a szuperbuborék kipukkanásával
Én a XII kerületi Zugligetben keresek 4 szobás lakást max 30 millióért, de baromi pipa vagyok, hogy csak 100-200 millió felett van.
Pedig tudom, hogy itthon Tiszazugban már 3 millióért is van ház, így ez nem igazságos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!