Miért nem találok már 55 millió alatt sem egy rendes 2 szobás lakást Budapesten?
A kérdező egy TROLL.
A logodi utca, tehát a Vár az ország egyik legdrágább része, ott egy kétszobás lakás valóban ennyiért megy.
Lipótváros pedig az V. kerület a 2. legdrágább része az országnak.
A kérdező mit várt 20 millió arra egy lakást?
Ezzel csak az a baj, hogy állandóan ezt mondják, hogy jöhet... És egyszer jönni is fog, de attól még nem lesz úgymond igaz, mivel minden évben előjönnek ezek a buborék, válság, ingatlanlufi durranás stb. jóslatok.
Egyik sem jött eddig be, persze, ha minden éven előadják akkor előbb utóbb bejön, hisz örökké nem létezik növekedés azért.
Kicsit unalmas ez, amióta elkezdtem dolgozni, meg benne vagyok kicsit a pénzügyekben azóta csak az állandó nagy jóslásokat hallom és olvasom, ami 5 év alatt nem jött be senkinek aki megjósolgatta a nagy lufi durranást.
Az internet miatt meg a figyelem miatt annyira megváltozott minden főleg ezeken a piacokon, teljesen más trendek mennek, mint eddig. Ami eddig lufi volt az most már egyáltalán nem az. Az emberek túl sok infót tudnak megszerezni otthonról, és ez megváltoztatott mindent.
Sajnos sok jós ezt képtelen a számításaiba venni.
Országban is mostanság az internet könnyedsége miatt olyan szintű mozgolódások voltak, határmentére meg Pestre, hogy felborított minden eddigi jóslást.
Itt lassan már területeket sem kapsz, nem hogy kidurranjon a "lufi"...
Nem vagyok már fiatal és eddig két "lufi" kidurranását éltem meg.
Sajnos arra nemigen lehet számítani, hiszen az ingatlanok árai drasztikusan csak akkor zuhannak, ha valami nagy gáz van, akkor viszont senkinek nincs rá pénze, éppen ezért is történik árzuhanás, mert senki nem vesz ingatlant, illetve csak olyan kevesen, hogy az valójában nem oszt, nem szoroz, mert akkor a csekély ár is roppant soknak tűnik, mivel senkinek nincs rá pénze valójában, így nagy valószínűséggel a t. kérdező sem tudná kihasználni az árcsökkenéést, ahogy mások sem.
Ingatlant akkor lehet venni, amikor konjunktúra van, viszont akkor árak is vannak, amit meg kell fizetni, mert különben másnak adják el őket.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!