Budapesten 4 hálószobás ház 35-40 millió körül?
Ingatlanon ebből a kombinációból kb. 70 ingatlan jött ki, de mindegyik rossz. Vagy súlyosan felújítandó vagy totál kényelmetlen az elrendezése vagy ilyen müvelés alól kivett osztatlan(!) közös tulajdonon álló ramaty..
Olyan házat keresek igazából, aminek 4 hálószobája van. Nappali nem fontos. Minimum egy hálószobának a földszinten is kellene lennie a szüliem miatt, de az mellékes.
Szóval 4 háló és budapest külső kerületeiben kellene lennie, pl. 17. vagy 18. kerület.
Találtam erzsébetfalun is a 20. kerületben, de nem szívesen csesznék ki magammal meg a családommal, hogy ilyen helyre költözünk, ha értitek.. sok a brazil.
Van valamilyen csoport, ahol tudnék kérdezősködni vagy inkább hagyjam ezt?
Utolsó ház csepel-hároson nem is lenne rossz, pont két generációs,ami nekünk kellene.
Bár kicsit kiesne tömegközlekedésből, mert autónk egy van, de azt a szüleim használják, páromnak meg nekem nincs.
Azért 60 millió elég durva.
És ilyen városok, mint Tököl vagy Szigetszentmiklós? Buktatójuk lehet?
Jó vicc! :-D
VIII. kerületi, 105 éves házban lévő 65 nm-es, két szobás, második emeleti felújítandó lakásomat adtam el pár hete alig egy hetes hirdetés után 31 milláért.
De a remény hal meg utoljára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!