Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy tudom eladni így a házat?

Hogy tudom eladni így a házat?

Figyelt kérdés
Van egy ház amit most csinálok (saját magam), megvan a tervrajz is hogy milyen lesz viszont a félretett (erre szánt) pénzemmel nem fogok tudni kijönni a végére ezért azt tervezem hogy ameddig eljutok vele addig csinálom és utána felraknám úgy ahogy van illetve a tervrajzokat is és olyan vásárlót keresnék aki kifizeti a ház teljes árát vagy legalább foglalót adna és azzal a pénzzel én befejezném a házat. Van erre lehetőség szerintetek? Ilyenkor milyen szerződést kell írni? Avgy hogy működik ez? Egyáltalán vab ilyen aki ki fogja fizetni hogy be tudjan fejezni? Elhelyezkedésileg nagyon jó helyen van, jelenleg nagyon megy itt a környéken az ingatlan eladás.
2022. márc. 9. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
De miért te akarod befejezni? Majd a vevő befejezi úgy, ahogy ő akarja.
2022. márc. 9. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Házat "egyedül" csak felújítani lehet, építeni már nem.

Tehát felújítasz, vagy építesz??

3/10 anonim ***** válasza:
98%

Ne bonyolítsd az életed MOSTANÁBAN semmilyen fokú építkezéssel, mert hasznod tuti nem lesz, csak imádkozhatsz, hogy bele ne bukj!

Add el a telkedet, ha olyan jó helyen van és a telek árával meg a meglevő pénzeddel vegyél valami kész ingatlant!

(Senki magánember nem fog neked pénzt adni, hogy befejezd a házad,(bank?) így szerződésről sem érdemes beszélni. Egyébként az ilyesmit ügyvéd intézi, nem a Gyakori publikuma tippel.)

4/10 anonim ***** válasza:
6%

3-as. Nincs igazad, mert a minap is pont egy ilyen kérdés volt itt.

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__epitkezes__11636877-e..

2022. márc. 9. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom miről beszélsz?

A linken egy felújítás van, a jelenlegi kérdésben egy építkezés.

A többi stimmel!:D

2022. márc. 9. 13:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Felújítás és hozzáépítés is egyben. Mindenképpen én akarom befejezni hiszen a kész házra több pénzt tudok elkérni mint most egy félkész házra. Villanyszerelésen kívűl mindent megtudok magam csinálni, kőműves, bádogos, ács munkákat. Mindhárom szakmát évek óta űzöm. Ezért is erdemes hogy saját magam fejezzem be és a kész ház árát el tudjam kérni.
2022. márc. 9. 18:50
 7/10 NTBS ***** válasza:
100%
Lehet, hogy találsz ilyen személyt, de ki adna azért pénzt, hogy később több pénzt keljen fizetnie. Vegyél fel inkább hitelt és úgy fejezd be.
2022. márc. 9. 19:50
 8/10 A kérdező kommentje:
De ha megvan a terv hogy milyen lesz és úgymond arra fizeti ki a pénzt?
2022. márc. 9. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem működhet, lényegében ezt csinálja sok építkezési vállalkozás is, amikor a ház felépülte előtt értékesíti azt, csak nagyobb volumenben. Jogilag nincs akadálya (ilyen eseteket a szerződésben tökéletesen le lehet rendezni), csak míg egy cégnél nem gyanakodnak a vevők, addig egy magánszemélynél nem olyan egyszerű meggyőzni őket, hogy jó ötlet bizalmat fektetniük az ügyletbe.
2022. márc. 10. 09:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Akkor próbálkozom meghirdetni aztán meglátjuk hogy alakul:)
2022. márc. 10. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!