2 hónap elég eladni egy házat, az árából megvenni egy újszerű lakást, amit csak be kell rendezni, és azt kiadni albérletbe?
Figyelt kérdés
Szerintetek belefér ez a 2 hónapba? Mondjuk a ház már meg lenne hirdetve 1 hónappal előtte, és a hirdetés feladása után 1 hónappal már tudnék intézkedni az eladás ügyében, és ezután lenne 2 hónapom.2021. máj. 2. 13:02
2/14 A kérdező kommentje:
És ha már meg van a vevő? Utána is kevés a 2 hónap?
2021. máj. 2. 13:13
3/14 A kérdező kommentje:
Ismerősöm pár nap alatt például talált albérlőt, egy hét alatt kész lett a szerződés, és átadták a kulcsokat.
2021. máj. 2. 13:14
4/14 anonim válasza:
Ha mind a kettő egy városba van, akkor szerintem ne add el a házat, hanem ad ki. Most nem éri meg házból, lakást venni.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem, a ház vidéken van, a lakás pedig városban lenne.
2021. máj. 2. 14:01
6/14 anonim válasza:
Akkor nem szóltam, de két hónap alatt, nem biztos, hogy sikerülni fog.
7/14 A kérdező kommentje:
Olyan sokáig tart aláírni az adásvételit?
2021. máj. 2. 14:05
8/14 A kérdező kommentje:
Vagy mi tart olyan soká?
2021. máj. 2. 14:05
9/14 anonim válasza:
-Egyezkedés Lakásnézés
-szerzödés irás modositások. 2 Hét kell a szerzödés átolvasására hagyni bár nem tudom pontosan mi az előírás
-Szerzödés aláírás telekköny bejegyzés
-Fizetés igazolás
-Utána előről az új házzal
-Hitel intézés?
-Lakás berendezés?
-Kb ezekután kezdhetsz bérlőt keresni
10/14 A kérdező kommentje:
Az eladáshoz sem elég a 2 hónap?
2021. máj. 2. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!