Ilyen tényleg létezik, hogy 2 hónap alatt milliókkal emelkedtek az árak, megint?
Egyértelműen egy tömeghisztériát láthatunk.
A XVII. kerületben, ahol lakom, ott is láttam 27 millióért hetvenvalahány m2-es panelt. :-)
Ennek nincs semmi fundamentális (valós) alapja, max. annyi, hogy amennyit az újabb támogatások jelentenek, annyival emelkednek az árak. Ennek köszönhetően sajnos sokaknak soha nem lesz lakása, ugyanis az önrész is elérhetetlenné válik. Ők örökre albérletbe kényszerülnek, vagy mennek külföldre....
3-as vagyok: Kérdező, azért az nagyon nem mindegy, hogy XI. vagy XVII. kerület. :-) Rákoskeresztúr vagy Gazdagrét pl. :-)
Arányában viszont a drágulás ugyanaz: a 10 évvel ezelőttihez olyan 3*-osra. Na, ez a durva! Ezért mondom én, hogy az én szememben ez egy hiszti.
Meg kell várni a buktát, nem lesz ez így örökké. Addig külföldözz egyet, szedj össze lóvét.
Aztán az eladót leköpve, gombokra lealkudva megvenni a házat, amikor omlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!