Debrecenben mi ez a lakásvásárlási hisztéria?
Szegény kérdező: veled igen komoly bajok vannak!
Ide jössz kérdezni, hogy közben az elmebajodat reklámozd!
Neked Fidesz fóbiád van, ez nyilvánvaló.
Az a helyzet, hogy Debrecennek hatalmas szerencséje van ezzel a Papp László nevű polgármesterrel, aki értelmes, agilis, kitartó.
És ő talán az egyetlen fideszes, aki NEM LOP! (legalábbis még az ellenzék sem tud belekötni - és a normálisabbja nem is nagyon akar!)
Nos, ha a polgármester nem lop, akkor ilyen fejlődés lehet egy városban!
(azt tudjuk hogy az előző "mr. 20-30%-os" fidernyák polmesi is fejlesztett, de a jelenlegi mindezt átlátható tisztességgel teszi!)
41 - Kósára céloztál a "mr. 20-30%-os" fidernyák polmesi-vel?
Mert az találó!
Pappról még soha nem hallottam hogy korrupt lenne - és senki sem, akiket megkérdeztem.
Azt nem hiszem, hogy csak ennyi lenne a nagy fejlesztés titka - ráadásul Papp nem egy igazi agy-mosott Fideszes: nem lop, és tud gondolkodni!
Db.-t olyan alapokra helyezte, amilyet ma más magyar város nem tud felmutatni.
Azt viszont tudni kell: ez csak magyar léptékkel nagy szó, boldogabb országokban ez a normális.
" De javaslom nézzétek meg milyen magaslóról, mennyire lekezelően és kioktatóan viszi az önkormányzati űléseket."
Sok értetlen barommal van dolga...
Most pl. ez a Mándi gyerek akart virítani, aztán nagyon pofára esett...
Persze hogy elhajtja az ilyen elme-roggyantat!
Kérdező, te most sem a témához szólsz, csak hajtogatod a hülye bemagolt mantráidat. Tudsz mást is a vagdalkozások kívül?!
Debrecenben minden ellenzéki ilyen begyepesedett agyhalott?
Kérdező: miért járatod le az ellenzéket?
Mindenkinek: az ellenzék nem ennyire elmebeteg mint a kérdező!!!
Szerintem a kérdező valamelyik ellenzéki jelölt, és itt és most így akarja lejáratni a Fideszt!
Ezer oka lehetne rá, mert elképesztő amit a Fidesz művel, de ebbe most beleszaladt a szerencsétlen, mert nem önkormányzati választások lesznek...
Látszik, hogy nem egyszerű Debrecenben ellenzékinek lenni, mert sok belekötnivaló nincs a városban. Vannak elmaradások, de hát nem lehet mindent egyszerre megcsinálni!
Mert ha pl. belekötne abba, hogy miért fizetős Debrecen elkerülője, amikor a város folyton be van dugulva, akkor egy szavam nem lenne! De hogy Papp arrogánsan beszél az idiótákkal, meg hogy az állomás olyan amilyen - miközben nem lehet lépni az építkezésektől?!
Nevetséges.
49: Millión felüli négyzetméter árhoz nem tudnak felvenni hitelt, ebben biztos lehetsz. (ha igen, akkor az a szopás magasiskolája!)
De hogy a Párizsi udvarban minden lakás elkelt mielőtt elkészült volna, (állítólag Dzsudzsák 3-at vett belőlük), hogy az Egyetem sugárúti két luxusházban félkészen minden lakást lefoglalóztak (milliókettőn felüli nm árakon!) és nem hitel-elbírálásra várnak... ez így tényleg őrület!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!