Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Debrecenben mi ez a lakásvásár...

Debrecenben mi ez a lakásvásárlási hisztéria?

Figyelt kérdés
Egymásra licitálnak a vevők. Egy átlag panel lakás majdnem 10 misivel lett drágább 1 év alatt, a családi házak ára mégjobban elszállt. Máshol is ez megy? Honnan van ennyi pénze az embereknek (legalábis egyeseknek), hogy bármennyit kifizetnek egy lakásért, házért?

2022. febr. 9. 23:58
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
51%

Szegény kérdező: veled igen komoly bajok vannak!

Ide jössz kérdezni, hogy közben az elmebajodat reklámozd!

Neked Fidesz fóbiád van, ez nyilvánvaló.

Az a helyzet, hogy Debrecennek hatalmas szerencséje van ezzel a Papp László nevű polgármesterrel, aki értelmes, agilis, kitartó.

És ő talán az egyetlen fideszes, aki NEM LOP! (legalábbis még az ellenzék sem tud belekötni - és a normálisabbja nem is nagyon akar!)

Nos, ha a polgármester nem lop, akkor ilyen fejlődés lehet egy városban!

(azt tudjuk hogy az előző "mr. 20-30%-os" fidernyák polmesi is fejlesztett, de a jelenlegi mindezt átlátható tisztességgel teszi!)

2022. febr. 25. 16:36
 42/58 A kérdező kommentje:
41-es, álomvilágban élsz.
2022. febr. 25. 21:47
 43/58 anonim ***** válasza:
62%

41 - Kósára céloztál a "mr. 20-30%-os" fidernyák polmesi-vel?

Mert az találó!

Pappról még soha nem hallottam hogy korrupt lenne - és senki sem, akiket megkérdeztem.

Azt nem hiszem, hogy csak ennyi lenne a nagy fejlesztés titka - ráadásul Papp nem egy igazi agy-mosott Fideszes: nem lop, és tud gondolkodni!

Db.-t olyan alapokra helyezte, amilyet ma más magyar város nem tud felmutatni.

Azt viszont tudni kell: ez csak magyar léptékkel nagy szó, boldogabb országokban ez a normális.

2022. febr. 25. 22:27
 44/58 A kérdező kommentje:
Nagyon meg vagytok tévedve, de legyen úgy ahogy ti hiszitek. Papp Kósával ellentétben valóban nem szerepel annyit, emiatt sokan gondolják úgy, hogy viszafogottabb is. De javaslom nézzétek meg milyen magaslóról, mennyire lekezelően és kioktatóan viszi az önkormányzati űléseket. Vagy, hogy mennyire hibátlanul mondja vissza az összes fide$zes mantrát egy-egy beszédében. Az, meg, hogy korrupt-e vagy sem, nem hinném, hogy a szóbeszéd alapján kellene eldönteni. Kósáról se tudod bizonyítani, hogy korrupt, még sem kérdéses. Nyilvánvalóan Papp is szépen kiossza a közbezerzéseket a fide$zes cégeknek és nyilvánvalóan semmivel se különb Kósánál. Persze nem anyira hülye mint Kósa, hogy idióta ügyekbe belekeveredjen mint a csengeri örökösnő esete, ennyiből valóban szalonképesebb. Egyébként szerintem Papot továbbra is Kósa irányítja a háttérben.
2022. febr. 25. 22:51
 45/58 anonim ***** válasza:
57%

" De javaslom nézzétek meg milyen magaslóról, mennyire lekezelően és kioktatóan viszi az önkormányzati űléseket."

Sok értetlen barommal van dolga...

Most pl. ez a Mándi gyerek akart virítani, aztán nagyon pofára esett...

Persze hogy elhajtja az ilyen elme-roggyantat!

Kérdező, te most sem a témához szólsz, csak hajtogatod a hülye bemagolt mantráidat. Tudsz mást is a vagdalkozások kívül?!

Debrecenben minden ellenzéki ilyen begyepesedett agyhalott?

2022. febr. 25. 23:11
 46/58 A kérdező kommentje:
45-ös, miből értelmezted úgy azzal a félbites agyaddal, hogy nem a témához szóltam hozzá akkor amikor a legutóbbi hozászólásokra reagáltam? Egyébként em tudtam, hogy ehhez engedélyt kellett volna tőled kérnem, te szerencsétlen. Mantrákat meg csak a hozzád hasonló félnótás fideszbirkák szoktak mormogni, tutod soros, brüsszel, rezscsökkentés, migráns, stb. Debrecenben az agyhalottak meg pont olyanok mint te 00 iq-val.
2022. febr. 25. 23:34
 47/58 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező: miért járatod le az ellenzéket?

Mindenkinek: az ellenzék nem ennyire elmebeteg mint a kérdező!!!

2022. febr. 26. 10:23
 48/58 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a kérdező valamelyik ellenzéki jelölt, és itt és most így akarja lejáratni a Fideszt!

Ezer oka lehetne rá, mert elképesztő amit a Fidesz művel, de ebbe most beleszaladt a szerencsétlen, mert nem önkormányzati választások lesznek...

Látszik, hogy nem egyszerű Debrecenben ellenzékinek lenni, mert sok belekötnivaló nincs a városban. Vannak elmaradások, de hát nem lehet mindent egyszerre megcsinálni!

Mert ha pl. belekötne abba, hogy miért fizetős Debrecen elkerülője, amikor a város folyton be van dugulva, akkor egy szavam nem lenne! De hogy Papp arrogánsan beszél az idiótákkal, meg hogy az állomás olyan amilyen - miközben nem lehet lépni az építkezésektől?!

Nevetséges.

2022. febr. 26. 13:07
 49/58 anonim ***** válasza:
59%
Úgy h mindenki nyakra főre veszi fel a hiteleket a semmire.
2022. máj. 15. 13:20
 50/58 anonim ***** válasza:
48%

49: Millión felüli négyzetméter árhoz nem tudnak felvenni hitelt, ebben biztos lehetsz. (ha igen, akkor az a szopás magasiskolája!)

De hogy a Párizsi udvarban minden lakás elkelt mielőtt elkészült volna, (állítólag Dzsudzsák 3-at vett belőlük), hogy az Egyetem sugárúti két luxusházban félkészen minden lakást lefoglalóztak (milliókettőn felüli nm árakon!) és nem hitel-elbírálásra várnak... ez így tényleg őrület!

2022. máj. 15. 19:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!