Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Debrecenben mi ez a lakásvásár...

Debrecenben mi ez a lakásvásárlási hisztéria?

Figyelt kérdés
Egymásra licitálnak a vevők. Egy átlag panel lakás majdnem 10 misivel lett drágább 1 év alatt, a családi házak ára mégjobban elszállt. Máshol is ez megy? Honnan van ennyi pénze az embereknek (legalábis egyeseknek), hogy bármennyit kifizetnek egy lakásért, házért?

2022. febr. 9. 23:58
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, neked vélhetően fóbiád van!!!

"nem jelenti azt, hogy ez az összeg ilyen arányban is hasznosul, azt meg főleg nem, hogy ebből az összegből történő fejlesztések a lakosok érdekeiben történnek." Ember, azért mert nem a fűtéskorszerűsítés került előtérbe, attól azok a pénzek nagyon is hasznosulnak: Én találtam egy cikket a költségvetés felosztásáról, ha elolvasod rájössz magadról is hogy mennyi marhaságot hordasz össze elvakultságodban!

[link]

Te tényleg hitelesnek hiszed magad? Ennek a cikknek minden szava téged cáfol, te meg itt vergődsz a "fide$z"-ezéseddel!

Debrecenben van munkahely rogyásig... helyezkedj el Szegeden...

Amúgy az ország maffia-viszonyait próbálod Debrecenre leszűkíteni, csak hát ez így meglehetősen mulatságos... Vagdalkozol össze-vissza, ahelyett, hogy az elfogadott költségvetési tételeket elemezgetnéd...

2022. febr. 24. 22:31
 32/58 A kérdező kommentje:
31-es azzal, hogy a helyi fide$z közvetlen irányításával működő propaganda média által megírt kampánycikket linkeled, nem igazán lettél hiteles.
2022. febr. 24. 22:35
 33/58 anonim ***** válasza:
37%

Figyu, ha nem szeretsz itt élni, akkor költözz.

Teljesen felesleges itt az indulataidat kiadni vagy veszekedést szítani.

2022. febr. 24. 23:10
 34/58 A kérdező kommentje:
33-as hol láttál tőlem indulatos megnyilvánulást? Azért ne én legyek már a hibás, hogy mások veszekednek. :D Egyébként köszi, hogy megengeded, hogy eldöntsem mit csináljak.
2022. febr. 24. 23:19
 35/58 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, neked tényleg rátelepedett a sötétség az elmédre!

"hogy a helyi fide$z közvetlen irányításával működő propaganda média által megírt kampánycikket linkeled, nem igazán lettél hiteles."

Amit küldtem az Debrecen városának elfogadott költségvetését tartalmazza!

Aki ezután is fide$z-ezik, az nem normális - szerintem!

Én is utálom a Fideszt, de ebbe nem hülyültem bele!

(normális ember nem szarik oda, ahol él - bárki is a portás ott...)

Élj boldogul!

2022. febr. 25. 06:21
 36/58 A kérdező kommentje:
35-ös a tények makacs dolgok. A Dehírről minden józanul gondolkozó ember egyből levágja, hogy egy fullos propaganda gépezet, kb annyira hiteles híroldal mint az Origo. Az, meg hogy van egy elfogadott költségvetés, azzal most hova rohanjnak? Az összes közbeszerzést úgyis Fide$z közeli cégek fogják elnyerni és minden projekt ami megvalósul majd többszörös áron fog megvalósulni a lehető legsilányabb minőségben ahogy eddig is, tapsoljak ehhez, vagy mit vársz? Nem szartam oda, ahol élek, pont a fide$z maffia szarik ide és barmolja, lopja szét a várost a saját érdekeinek megfelelően, ugyanúgy ahogy az országot is.
2022. febr. 25. 11:52
 37/58 anonim ***** válasza:
39%

Összefoglalva:

Debrecenben "lakásvásárlási hisztéria" van tehát a tömegek szerint jó hely.

Szerinted szar hely, mindenki hazudik, még az itt nyilatkozó és ott élő debreceniek is.

Mit lehet erre mondani, hogy ne legyen sértő?

2022. febr. 25. 12:14
 38/58 A kérdező kommentje:
37-es, nem feltétlenül azért veszik a lakásokat kilóra, mert jó hely. Inkább valószínű, hogy azért mert nem tudják mibe tenni a pénzüket és az az infláció amit a fide$z nevű bűnszervezetnek köszönhetünk, valamilyen cselekvésre készteti az embereket. A gond az, hogy valószínű, hogy a vásárlók nagy része befektetési céllal vásárol, mert ugye nincs mibe másba fektetni a pénzüket. Míg másik részük fullosan a fide$zes inflációgerjesztő ingyen pénzzel megtámogatott hitelből vásárol, ami tovább fogja eszkalálni a problémákat. Egyébként meg, ha nem bírod feldolgozni a hozzászólásaimat akkor nem kell elolvasni, főleg nem reagálni rá.
2022. febr. 25. 12:27
 39/58 anonim ***** válasza:
67%

Nálad tényleg becsípődött valami, de ez legyen a te gondod!

Egyik szavaddal ütöd a másikat zagyvaságodban.

Hol hallottál te olyat, hogy befektetési céllal szar helyen vesznek ingatlant a "pénzesek"?...ha már elmegyünk ebbe az irányba.

"Egyébként meg, ha nem bírod feldolgozni a hozzászólásaimat akkor nem kell elolvasni, főleg nem reagálni rá."

Ez meg milyen marhaság? Melyik mondatomból következtettél erre?

Mellesleg, ha nem olvasom el, honnan tudom, hogy baromság?

Reagálni meg jogom van, mert erről szól ez a platform.

Ha mindenki rád hagyja a hülyeségeidet, még a végén azt hiszed, hogy igazad van, te szegény!

2022. febr. 25. 12:36
 40/58 A kérdező kommentje:
39-es attól mert még kritikával illetem Debrecent, még nem feltétlenül azt fejeztem ki, hogy az ország legszarabb települése lenne. Nyilván vannak szarabb helyek is, és akkor már nyilván a sok szar közül az ember a kevésbé szart választja. Meg azt is nézni kell, hogy a helyi lakosok nem biztos, hogy Győrben vesznek lakást, mert nehéz lenne az ország másik végéből felügyelni. Sehol nem ütöm egyik szavammal a másikat, de nyilván ha kifogynak az érvek akkor jön ez. Jogod van reagálni bármire, de nem köteleztelek rá. Rendes tőled, hogy veszed a fáradságot, hogy felnyisd a szemem, csak sajnos még egy igazi érvet se tudtál felhozni semmi ellen se amiket idáig elmondtam. Ebből pedig továbbra se az jön le, hogy te látod át jobban a városban, vagy az országban zajló folyamatokat, te szegény.
2022. febr. 25. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!