Meddig fog még dagadni az ingatlan lufi?
Az a baj ezzel az árakkal, hogy így is rekordokat döntöget a használt vásárlás és az új építés is.
Ennyit a lufiról.
Jelenleg ezeket az árakat rekord magas biznisz követi. Szóval még sokat tud emelkedni míg visszaesik oda, hogy évről évre rosszabb az ingatlanbiznisz.
Csak tavaly valami 30 valahány % al nőtt az ingatlan eladások, legalábbis ezt írták minden cikkben meg rádióban.
Amíg főleg ilyen növekedés van, el kell felejteni a csökkenést.
Ingyenpénz a fidesztől.
Azért nőnek.
Ha nem lenne CSOK akkor is nőnének.
A krumplira, húsra, egyéb élelmiszerekre, üzemanyagra nincs CSOK mégis növekszenek.
Én elhiszem, hogy jó lenne ezt a világtendenciát a CSOK-ra és a Fidesz nyakába varrni, lehet, hogy néhány roppant egyszerű figuránál még hatásos is, de ne járassátok már le ennél is jobban magatokat!
Én szeretném hogy krízis legyen! :) Erre várok!
34/
Nem hallottál még mesterséges generálásról?A fidesz is a pofánkba hazudik a tv-ben minden szép és jó és mégis rohad minden.
30/3
Hát szerintem nem ártana már ennek az országnak egy csőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!