Olcsón lakást az állam nem engedi ugye?
pl. ha nem vagyok hitelképes, nem örökölök ingatlant és csak 1-2 millióm van és veszek egy szántóföld vagy kert besorolású ingatlant azon törvényileg nem lakhatok állandóan.
Hiába rakok oda egy lakókocsit vagy összeeszkábálok fából egy kunyhót vagy lakok egy sátorban, ha a helyi hatóságok megtudják akkor bontásra köteleznek, akár rendőri erővel is lerombolják nem?
Hiába mondom nekem ez az otthonom, ennyire van pénzem, őket nem érdekli, lerombolják, a sátramat elégetik és közlik hogy akkor menjek hajléktalanszállóra nem?
# 1
ja akkor csak akkor kezdenek kötözködni ha egy nem építési telek besorolású ingatlanra pl. szántóföld kezdek el építeni mondjuk egy házat?
# 3
akkor igazából simán építgetnek mindenféle engedélyek nélkül ingatlanokat külterületekre ahol nincs szem előtt?
Zárt kertbe miért nem tehetnél 1 lakókocsit.
Ott is vannak egész lakó sorok.Megveszel egy köztes szántót,és ott laksz egy bungiban.
# 5
de hát törvényesen nem úgy van hogy 6 hónapnál további tartózkodás az állandó lakhelynek minősül és arra nem alkalmas lakókocsi, sem szántóföld?
# 7
nem gazdaságos??? komolyan??? miért?
# 9
ja szóval úgy van hogy ha valaki mégis feljelent akkor bizonyítania kell hogy én valóban ott lakom életvitelszerűen?
Amit meg hogy bizonyít, megfigyel magánynyomozóval és kamerákkal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!