Mennyi idő, amíg felszerelnek egy mellékvízórát?

Azért egy darab felszerelése és leplombálása közelebb van a 10 perchez mint a több órához.
Elzárja a vízcsapot, két anyát kicsavar ,felrakja az újat,plombát rá és kitölti a papírokat.

3
Nem óracserét kérdezett, hanem felszerelést. (Bár igaz, attól még gondolhatott cserére...)
Ez attól függ, hogy milyen helyre kell felszerelni.
Fiatal koromban csináltam ilyent, lakszövnél. Társasházban volt olyan, hogy a fürdőszobában a téglafalban kellett vésni egy 40x80 cm-es lyukat, mert olyan volt a helyzet. Plusz még rengeteget kanyarogni. Ott mindenestől egy embernek belekerült vagy 3 órába, plusz utánunk még jött a kőműves. De mivel nem voltak elzárhatóak a külön lakások, így előzőleg még egy napba került a régi strangelzárók cseréje... Mi már az órák elé is tettünk szelepet.
Ahol én laktam, panelben, szabadon álló csövek esetében, megcsináltam magamnak ingyen, a céges cuccokkal, és nem volt egy óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!