Meddig fog még dagadni az ingatlan lufi?
5/
Ha nem vetted volna észre válság van és egyre jobban befelé robogunk bele de a szokásos világ válság csak ez lehet keményebb lesz.A kormány ad támogatást most pl másba de úgy,hogy a kisembereknek szánja de a kisemberek nem járnak igazán jól vele.
7/
De minden lufi amit felfújnak
8/
Oké de én csak egyszer raktam fel a kérdést :D
9/
Természetesen mint minden mást is
"Ha nem vetted volna észre válság van és egyre jobban befelé robogunk bele"
Milyen válság? Az összes cég rekordprofitot könyvel, a tőzsdék történelmi csúcsokat ostromolnak, a lakossági megtakarítások gigantikus méreteket öltenek. Ez nem épp egy válság definíciója.
"De minden lufi amit felfújnak"
A kocsi kerekét is felfújod, mégsem lufi.
Most adtam el egy lakásom 37 millióért. Régi házban 51 nmes lakás, 3 éve felújítva.
Egy hétig hirdettem jelentkeztek kb 10en...
NEM Budapest, megyeszékhely.
Ilyen árak vannak.
Nem tudom, neked mi az átlag ház (pesti vagyok, itt 12-35 nm jut egy főre átlagosan), de ha egy 3 generációs házat értesz ez alatt, akkor azt nem is egy kereső kell megvegye, hanem mondjuk 4 kereső.
Ha meg egyedül vagy, akkor esetleg ne "átlag házat" nézz, hanem egy egy fős, 25-60 nm-eset és ne a megyeszékhely főterén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!