Folyósítás megtörtént, birtokbaadás mostanában lesz, viszont elkaptuk a covidot, egyik gyermekünk lázas. Erre fel kérhetünk még egy hetet a kiköltözésre?
Mi vagyunk az eladók. A vevő nem akarja, hogy még egy hetet maradjunk.
Mi is mennénk, de jelenleg gyerekes testvéremhez mennénk, ahová nem vinném magammal a beteg gyerekemet, úgy hogy hivatalos covid igazolása van.
Nincs vmi szabály erre (jog) amire tudnánk hivatkozni, hogy csupán egy héttel maradhassunk tovább?
Ha én lennék a vevő, akkor belemennék, hogy maradjatok, de feltételekkel. Ha van hol laknom, nem kell időre kiköltöznöm és ez nem jelent extra költséget, akkor felőlem maradhatnátok még egy hetet. Ha viszont nekem is költség (mert pl. albérletet fizetek, ingáznom kell messziről, stb), akkor napidíjat fizettetnék veletek a bennlakásért. Nyilván ez nem húzódhatna még hetekig. Coviddal sem.
A tulajjal kell megegyezni, mert az ő körülményeitől függ a dolog.
Én nem értem. Megkezdett karanténból NEM költözködhetnek motelekbe....
Rövidül a karantén, az 1 hét sehogy nem jön ki csak akkor, ha a kiköltözés napján vették le a gyerekedtől a mintát.
Általában a birtokbaadásra a másik fél is készül, így valószínűleg anyagilag károsodik. Te nem vettél másik lakást? Vagy mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!