Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kisgyerekes,átlagos anyagi...

Kisgyerekes,átlagos anyagi helyzetű család vagyunk, akik fontolgatják a Magyarországra költözést.Pontosabban Veszprémben gondolkodunk. Főként családosok véleményére vagyok kíváncsi, milyenek a munkalehetőségek, óvodák,milyen környékek jók?

Figyelt kérdés

Elsőként albérletet fogunk keresni,és idővel házat is szeretnénk vásárolni, mikor már sikerült biztos munkahelyet is találnunk. És persze ha Veszprémet meg tudjuk szeretni és szokni. Tartok a költözéstől, mert új ország, új élet, kisgyerekkel. Kb 0 segítség nélkül. Ezért is érdekelne,vannak e munkalehetőségek pl részmunkaidőben ? Férjem teljesbe menne, de én az ovis korú kislányom mellett nem tudom biztosan működne e 8 oras. Jelenleg is igy dolgozom egyenlőre (6 evet eladónő, 5 éve raktáros)

Érdekelne a Veszprémi óvodák és iskolák jók e? Vannak e gyerekprogramok, jatszóházak? Illetve a tömegközlekedes milyen? Nekem még nincs jogosítványom.

2022. jan. 12. 09:26
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Székesfehérvártól sem zárkozunk el. Gondolkodtunk rajta, iszonyat árak vannak. Nem jön, hogy elhigyjem, a mi itteni 70 négyzetméteres, 3 szobás, különbejáratu, földszinti lakásunkból nem tudnánk valamire valót vásárolni...

Utolsó válaszadó rentingo rol nem hallottunk még. Szuper. Köszi a tippet :)

2022. jan. 19. 22:37
 22/25 A kérdező kommentje:
Szuperek vagytok! Adja isten, ha " kikerülünk" , ilyen segítőkész, rendes emberekbe botlodjunk. :)
2022. jan. 19. 22:40
 23/25 anonim ***** válasza:
Sok sikert. Sokan teljesen idegen nyelvű orszàgba mennek. Ti nektek legalább a nyelvel nincs gond ès màr itt van egy családtag is a közelben. Szerintem összejön ez nektek.
2022. jan. 20. 05:39
 24/25 anonim ***** válasza:
Albérletét még facebook csoportban is kereshettek. Keressetek rá ilyenekre, hogy Veszprém albérlet / Székesfehérvár alberlet stb stb. Aztán ott tudtok ti is posztolni.
2022. jan. 20. 07:25
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi! Igy van. Aki mer az nyer... Ha nem próbáljuk meg, sehova nem jutunk csak topogunk egy helyben. A kicsinek is szeretném, ha több lehetősége lenne az életben. És azért ott több adódna.( saját nyelv, Budapest, Ausztria közelben).
2022. jan. 21. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!