Kisgyerekes,átlagos anyagi helyzetű család vagyunk, akik fontolgatják a Magyarországra költözést.Pontosabban Veszprémben gondolkodunk. Főként családosok véleményére vagyok kíváncsi, milyenek a munkalehetőségek, óvodák,milyen környékek jók?
Elsőként albérletet fogunk keresni,és idővel házat is szeretnénk vásárolni, mikor már sikerült biztos munkahelyet is találnunk. És persze ha Veszprémet meg tudjuk szeretni és szokni. Tartok a költözéstől, mert új ország, új élet, kisgyerekkel. Kb 0 segítség nélkül. Ezért is érdekelne,vannak e munkalehetőségek pl részmunkaidőben ? Férjem teljesbe menne, de én az ovis korú kislányom mellett nem tudom biztosan működne e 8 oras. Jelenleg is igy dolgozom egyenlőre (6 evet eladónő, 5 éve raktáros)
Érdekelne a Veszprémi óvodák és iskolák jók e? Vannak e gyerekprogramok, jatszóházak? Illetve a tömegközlekedes milyen? Nekem még nincs jogosítványom.
Köszi szépen!
Székesfehérvártól sem zárkozunk el. Gondolkodtunk rajta, iszonyat árak vannak. Nem jön, hogy elhigyjem, a mi itteni 70 négyzetméteres, 3 szobás, különbejáratu, földszinti lakásunkból nem tudnánk valamire valót vásárolni...
Utolsó válaszadó rentingo rol nem hallottunk még. Szuper. Köszi a tippet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!