Kinéztem pár ingatlant Budapesten és érdekelne a véleményetek, többi lent, szerintetek melyik jó?
1. Kelenföldön egy szigetelt panel 2 szobával, közel a metróhoz. Előny hogy drága, hátrány hogy közel a főút de legalább ki van szigetelve kívülről. 40 misi lenne, alkuval 39,7re le tudom vinni.
2. Óbudán a Flórián térnél közel a Szentendrei úthoz de nem arra néző lakás, ez kb. 36 millió, szépen felújított. Hátrány hogy zajos és a lépcsőház nagyon balkáni.
3. Kispesten egy cigány házban, X. emeleti panel full felújított itt 3 szoba van és csak 30 milla. Viszont sok a cigány.
Ti melyiket vennétek meg a helyemben?
Kérdező!
A helyedben a 3.-at választanám.
Amilyen bicskanyitogatóan alpári és bunkó a modorod, onnan a cigányok is fejvesztve menekülnének, ha odaköltöznél.
BUÉK.
A múltkor még az olcsó albérleteket keresgélte, mert nem volt egy vasa sem.
Nyilván most sincsen.
Nyilván az 1. opció jöhet csak szóba. Egy ablakcserés panelba már moderáltan szűrődnek csak be az utcai zajok. Ha nem villamos jár az ablak alatt, akkor vállalható.
Melyik utca? Én is Kelenföldön lakom
Egyébként meg nyilván azt kellene nézni, hogy hova jársz dolgozni/tanulni, mert azért ezek elég messze vannak egymástól. Reálisan nézve, csak az egyik lehet praktikus
Ezek nagyon távol vannak egymástól, sínen BKV-val is 35+ perc a 2 metróközeli egymástól, Óbudára meg csak felszínen tudsz menni, az a 2 helyszínről 50-70 perc is lehet.
Szóval benne laknál-e, stb., ezek a kérdések.
Budapesti viszonylatban a max. 10-20 perces utazás számít jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!