Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kinéztem pár ingatlant Budapes...

Kinéztem pár ingatlant Budapesten és érdekelne a véleményetek, többi lent, szerintetek melyik jó?

Figyelt kérdés

1. Kelenföldön egy szigetelt panel 2 szobával, közel a metróhoz. Előny hogy drága, hátrány hogy közel a főút de legalább ki van szigetelve kívülről. 40 misi lenne, alkuval 39,7re le tudom vinni.

2. Óbudán a Flórián térnél közel a Szentendrei úthoz de nem arra néző lakás, ez kb. 36 millió, szépen felújított. Hátrány hogy zajos és a lépcsőház nagyon balkáni.

3. Kispesten egy cigány házban, X. emeleti panel full felújított itt 3 szoba van és csak 30 milla. Viszont sok a cigány.

Ti melyiket vennétek meg a helyemben?

2022. jan. 1. 17:32
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
10es hol tucc pesten HALK lakást? Most őszintén! Rákosborzasztón ahol a repülők 10 méterre a fejed felett szállnak?
2022. jan. 1. 19:11
 12/34 anonim ***** válasza:
97%
Ebből a készletből csak az 1-es.
2022. jan. 1. 19:18
 13/34 anonim ***** válasza:
94%
10es vagyok. A 13. Kerületben lakom, tehát Pest belváros. Tök csendes a lakás, mert az udvarra néznek az ablakok. Még Kelenföldön is el tudom képzelni, hogy kisebb utcákban, ahol kevesebb a forgalom, csendes a lakás. Vagy ugyanúgy vhogy udvarra néz az ablak, nemaz utcára. Rengeteget jelent, hova néz az ablak. Ha főútra, akkor zajos. Ha főútról nyíló mellékútra, már sokkal csendesebn
2022. jan. 1. 19:21
 14/34 anonim ***** válasza:
99%

Kérdező!

A helyedben a 3.-at választanám.

Amilyen bicskanyitogatóan alpári és bunkó a modorod, onnan a cigányok is fejvesztve menekülnének, ha odaköltöznél.

BUÉK.

2022. jan. 1. 20:08
 15/34 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez már megint a retardált Óbudai kérdező aki vagy 50x feltett kérdéseket, hogy vegyen-e Óbudán lakást, és a XI. kerületet szidta mint a bokrot... :D
2022. jan. 1. 20:44
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

A múltkor még az olcsó albérleteket keresgélte, mert nem volt egy vasa sem.

Nyilván most sincsen.

2022. jan. 1. 20:56
 17/34 anonim ***** válasza:
97%
#15. Már én is gyanítottam... 🤣🤣🤣
2022. jan. 1. 21:32
 18/34 anonim ***** válasza:
96%

Nyilván az 1. opció jöhet csak szóba. Egy ablakcserés panelba már moderáltan szűrődnek csak be az utcai zajok. Ha nem villamos jár az ablak alatt, akkor vállalható.

Melyik utca? Én is Kelenföldön lakom

Egyébként meg nyilván azt kellene nézni, hogy hova jársz dolgozni/tanulni, mert azért ezek elég messze vannak egymástól. Reálisan nézve, csak az egyik lehet praktikus

2022. jan. 1. 22:53
 19/34 anonim ***** válasza:
63%

Ezek nagyon távol vannak egymástól, sínen BKV-val is 35+ perc a 2 metróközeli egymástól, Óbudára meg csak felszínen tudsz menni, az a 2 helyszínről 50-70 perc is lehet.

Szóval benne laknál-e, stb., ezek a kérdések.

Budapesti viszonylatban a max. 10-20 perces utazás számít jónak.

2022. jan. 2. 01:50
 20/34 anonim ***** válasza:
96%
11: Bárhol, ahol nem főútra néz alacsony emeletről, hangszigetelés nélküli ablakkal, az csendes.
2022. jan. 2. 01:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!