Kinéztem pár ingatlant Budapesten és érdekelne a véleményetek, többi lent, szerintetek melyik jó?
1. Kelenföldön egy szigetelt panel 2 szobával, közel a metróhoz. Előny hogy drága, hátrány hogy közel a főút de legalább ki van szigetelve kívülről. 40 misi lenne, alkuval 39,7re le tudom vinni.
2. Óbudán a Flórián térnél közel a Szentendrei úthoz de nem arra néző lakás, ez kb. 36 millió, szépen felújított. Hátrány hogy zajos és a lépcsőház nagyon balkáni.
3. Kispesten egy cigány házban, X. emeleti panel full felújított itt 3 szoba van és csak 30 milla. Viszont sok a cigány.
Ti melyiket vennétek meg a helyemben?
Egyiket sem, muszáj szart venned? Akkor meg menj a Havannára ott legalább olcsó is lesz.
Talán az első a legértelmesebb, de az is panel.
Mi bajod a panellel? Neked még olyan sincsen.
A Havanna egy gettó ezt te is tudhatnád. Vagy talán nem ismered Pestet???
Csak kispest , erzsébet, kőbánya, zugló és a havanna cigányos.
A többi fehér.
Forgalmasnak forgalmasak de mit akarsz madárcsicsergést pesten? Te tuti tanyán laksz.
Panellel mi bajod van? Vagy acc nekem 70 milliót újépítésűre ? Te gondolkoggyá má
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!