Ha Magyarországon belül maradtok,maradnátok legszívesebben hová költöznétek ? Milyen megyébe és városba,faluba,községbe ?
Figyelt kérdés
Hová vágytok ebben az országban maradva ? Semmi sem lenne akadály hová mennétek ?2021. nov. 26. 10:20
1/24 anonim válasza:
maradnék itt Újbudán. Nagy kert, nagy fák, béke.
2/24 anonim válasza:
Én a keleti országrészben megyeszékhelyen lakom és a Balaton környékére mennék, ha lenne mód rá.
3/24 anonim válasza:
A budai zöldövezetben lévő tömegközlekedéssel könnyen elérhető modern mélygarázsos, liftes kis lakásba költöznék.
4/24 anonim válasza:
A Dunakanyarban, vagy a Balaton észak-keleti oldalán (pl.Füred, Csopak) el tudnám képzelni az életem.
5/24 anonim válasza:
Budaörs vagy Budakalász talán. Esetleg tényleg a Budai oldal Budapesten, bár én a családi házas övezeteket nem szeretem, mert a gyerekek nem tudnak egyedül semmit csinálni. Nővéremék laknak a 2. kerületben a hegyen és a lakótelepek, ahol a sarkon van a játszi, gyerekorvos, óvoda, iskola, bolt sokkal élhetőbbnek tűnnek, mint ezek a luxuskörnyékek.
7/24 anonim válasza:
A Tiszántúlra, ahol leginkább otthon érzem magam.
8/24 anonim válasza:
A főváros egy nyugodtabb, nem tipikus Fideszes részére
9/24 anonim válasza:
Győr Szabadhegy, vagy Győr Rév falu.
De jelenleg 40-60 millió között vannak a jó helyen lévő telek :(
Van olcsóbban is, de nem hiszem, hogy sokan élveznék, ha napi 10-15000 jármű menne el a ház előtt, vagy mellett.
Jelenleg 35ért épül a házam 15 km-el távolabb Szabadhegytől, viszont két fő út közötti település így a forgalom gyér, a közlekedés meg gyors. 22 perc az Audi 9 porta, 5. porta 18 perc. Pláza 15 perc, belváros 20 perc.
Persze kocsival, de szerintem ez még jónak számít
10/24 Senior Séf válasza:
Még csak 3 éve költöztem ide, erre a selejt vidékre (az Alföld, ami erre se lejt, meg arra se lejt) de maradnék itt, Bács -Kiskunban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!