Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Új építésű házaknál vannak...

Új építésű házaknál vannak nagyobb kertek is vagy csak ez a 400m2es teregető helyes telkek? Házat keresünk de nagyobb telekkel, létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Másik kérdés hogy belső burkolatok megvannak, tűzhely, konyhabútor ilyesmit még nekünk kell venni ha jól nézem.
2021. okt. 31. 06:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Találtam az igényeidnek megfelelő új építésű házat, nagy telekkel:

[link]

2021. okt. 31. 17:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Rendkívül vicces. :)
2021. okt. 31. 19:06
 13/17 anonim ***** válasza:
...és még konyhabútort sem kell vennie a kérdezőnek.
2021. okt. 31. 19:23
 14/17 A kérdező kommentje:

7es igen ez a bajom nekem is. Most is kertes házban lakunk, 430 m2 telken. Ebből a ház is lejön, a kocsibeálló, terasz, műhelyépület.

Olyan 800ast szeretnénk, nem krumplival akarom beültetni, hanem fákkal, cserjékkel, fűvel.

És ne legyenek a szomszédok a számba. Szerintem ennyi élettér kell egy családnak. Van itt a közelben egy lebontott ház, kb 8-900as telken, 2 házat fognak ráépíteni, szörnyű.

2021. nov. 1. 02:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Használtat is nézünk persze, ott sokkal több mindent kell nézni, álomszép nagy kertek vannak. Persze ezeket nem adják el, nehéz találni.
2021. nov. 1. 02:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Ahogy többen írták, ezek a kertes ház illúzióját adó modern panelek, kaptárak, tömegszállások mennek most, ahol éppen csak nem egy háztartásban élsz a szomszédokkal.

Nálunk ezeknél a p.csányi telkeknél nagyobbat nem lehet új építésűvel kapni, kizárólag ilyet. Csak ha telket veszel és te magad építkezel.

2021. nov. 1. 03:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Az építkezésre nincs energiánk meg időnk. 16os egyetértek.
2021. nov. 1. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!