Létezik olyan, hogy egy lakásból egy fillért sem lehet alkudni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 22:31
1/21 A kérdező kommentje:
Vagy általában mennyit lehet?
2021. márc. 26. 22:32
2/21 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Pl akinek nem sürgős eladni, az nem enged belőle.
Én pl vettem már 7millióért hirdetett telket 5millióért, de talán 5% lehet az átlagos.
3/21 anonim válasza:
Nem ertem a kerdest, miert ne letezne? Ha en arulnek valamit amiben mondjuk alberlo lakik, nekem se lenne surgos a te ket szep szemedert engedni az arbol, csak mert olyan szeoen kerted. Sot ha c*ganykodsz, meg feljebb is srofolom, hisz' lathatoan te akarod annyira megvenni, hogy tovabb rabolod az idomet az alkudozassal...
4/21 anonim válasza:
Vannak orszagok ahol licitalnak egymasra a vevok. Egyik ismerosom most vett hazat tolunk nem messze es annyi penzt fizetett ra pluszban hogy az ove legyen amibol egy 8-10 eves autot tudott volna venni.
5/21 anonim válasza:
Létezik, de ezt általában előre közlik, hogy alkuképes-e?
6/21 anonim válasza:
Létezik.
Én pl. nem szeretek alkudozni és azt is utálom, ha velem alkudoznak.
Ezért kizárólag "fixár" megjelöléssel teszem fel a hirdetést.
Aki ezek után annyira értetlen, hogy mégis próbálkozik, azt elhajtom.
Ennél csak az a durvább, amikor a telefonban és látatlanban kezdené,...na az ilyennel szó nélkül bontom a beszélgetést.
7/21 anonim válasza:
Sokan eleve megemelik az árát, hogy alkuképes legyen, szóval végül ugyan annyiért adják el amennyiért akarták eredetileg is.
Az egész csak parasztvakítás semmi értelme.
8/21 anonim válasza:
Autót, lakást sosem veszek fix áron. Ha nincs benne alku lehetősége, akkor már lépek is tovább. Mivel én abszolút rugalmas vagyok, nehezen jövök ki az olyan eladókkal, akikről már az elején kiderül, hogy abszolút rugalmatlanok (és jellemzően irreálisak az áraik).
9/21 anonim válasza:
Aki nem szereti az alkudozást és reális áron hirdeti meg, az ilyen. Persze a balkániak szeretik az alkut.
10/21 anonim válasza:
Én meg azt nem szeretem, amikor pofátlanul alkudozik valaki. Két lehetőséget tartok jónak. Egyik néhány %-os alku, mondjuk egy 28.7 millióért hirdetett lakás 28millió, a másik, hogy megmondom, hogy nekem 25 millióm van, ennél többet nem tudok adni. Ha azt mondja, hogy annyiért nem, akkor utána nem mondom, hogy na jó, akkor 26-26.5-27...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!