Idősek kimondottan keresik, mert nem akarnak lépcsőzni, de kiadás szempontjából meg gondolom nem ez lesz neked a célcsoport, de akár kisbabás párnak is előny lehet, hogy nem kell a babakocsit felhurcolni az emeletre.
Saját célra biztos nem vennék, mert aludtam párszor ilyen lakásban, és nem hiányzik az ajtócsapkodás, lépcsőzés zaja.
jan. 18. 09:12
3/7 anonim válasza:
Régen, mikor panelban laktam, a földszinti albik sokszor üresen álltak.
Biztonságos környék volt, de közel a járda, az utca, stb., minden az ablak előtt zajlott.
A bejárat melletti lakásból végül magán rendelő lett, mert senki nem vette ki.
Sokan ott dohányoztak a kapuban,a fiatalok ott bandáztak a lépcsőn, a kukák oda lettek helyezve, nyáron büdös volt.
jan. 18. 09:12
4/7 anonim válasza:
HA nem megy előtte járda, pláne közút, és legalább a folyosóra nyíló fal hangszigetelt + ajtó, akkor nincs vele gond. Tudok vidéki kis stúdiót, ami ilyen lakásban van, olyan hangszigetelése van, hogy a szirénázó mentőt sem lehet bent hallani!
jan. 18. 10:59
5/7 anonim válasza:
Függ attól, hogy hova néz, milyen forgalmas a környék, és mennyire sötét, ill. kell-e rács az ablakra... És hát hogy a ház állapota milyen (van penészes panel is). A hangszigetelés meg jó dolog, de szeret az ember nyitott ablaknál is létezni. Jól belőtt ár-érték arányban viszont bármit ki lehet adni.
jan. 18. 17:21
6/7 anonim válasza:
Földszinti panelban nőttem fel.
Előttünk volt járda, de nem nagy a forgalom rajta. Panel tenger az egész.
Télen nyáron hideg mert alattunk van a pince, amúgy én szeretem. Ha vásárolunk nem kell cipekedni, liftezni.
jan. 18. 22:41
7/7 anonim válasza:
hát ez erősen függ a lokációtól, ha egy park van előtte játszótérrel, esetleg egy zsákutca pár parkoló autóval, szerintem semmi gond nincs vele. De pl Budapesten az Örs vezér terén lévő földszinti paneleknek már a látványa is szörnyű, 7 sávnyi autóút van az ablakoktól kb 5 méterre, bármikor elmegyek előtte összes roló lehúzva, éjjelnappal. Persze az is lehet már csak vállalkozások működnek benne. Gondolom ezek lakhatási célra eladhatatlanok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!