Földszintre Panelban érdemes költözni?
Figyelt kérdés
Albérletről, albérletre járunk panelban a 3 gyerekemmel! Rengeteg panelban laktunk már a gyekőceim is panelba születtek és minden féle szinten voltunk már, és most újjabb albérletet kell keresnünk! Ki is néztünk egyet aminek az albérleti árát ki is tudnánk fizetni, 10 emeletes klasszikus panel csak földszint is van! Szóval mi a tapasztalatotok panelban földszint? Ajánljátok??? A válaszokat előre is köszönöm! :)2021. jún. 23. 10:40
1/6 anonim válasza:
Ha nincs alatta fűtött pinceszint, akkor hideg (nyáron mondjuk ez előny), télen a költségmegoaztós fűtéssel a gatyád is rámegy.
2/6 anonim válasza:
Máris jóponttal indulsz a szomszédok szemében, hisz nem föléjük költözöl a 3 gyerekkel. :-)
3/6 anonim válasza:
Ha amúgyis folyton költözködtök, akkor próbáljátok ki, ha egyéb szempontok alapján megfelel az igényeitekne. Ha nem válik be, még mindig továbbállhattok.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Még átrágjuk de szerintem megyünk! És #2 így van 😄
2021. jún. 23. 13:00
6/6 anonim válasza:
6, Fuss neki újra. Nem panelban költöznek a földszintre, hanem panelba. Oda költöznek bele, nincsenek még benne. Helyes volt az 5-ös versenyző javítása.
Ha beköltöznek, utána panelban fognak élni, de az egy másik mondatszerkezet. Pl a kifejtésben írja a kérdező, hogy mi a tapasztalat panelban a földszinttel, ott helyes a rag. :)
Kérdező, igazából amin bukni tudtok, az a fűtés télen, ha nem egyedi, akkor drágább lesz. Illetve nem mindegy pl. az ablakok magassága, ha nagyon alacsonyan van, akkor rácsos kell legyen - én pl megőrültem rácsok mögött élve földszinten. :)
Illetve a földszint mindig sötétebb, szinte soha nem süt be a nap. Ez is egyéni preferencia, hogy téged mennyire zavar az állandó lámpafény (télen pláne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!