Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapestnek melyek azok az...

Budapestnek melyek azok az utcái, részei, ahol nem érdemes kimenni éjszaka? Vagy akár nappal...

Figyelt kérdés
A közeljövőben költöznék Budapestre, és elsősorban a VII. kerület érdekelne, vagy olyan kerület, ahonnan az jól megközelíthető. (Előreláthatólag ott lesz a munkahelyem.)

2021. jún. 8. 11:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
31%
Nem érdemes sehol se kimenni éjszaka, csak ha munkába mész vagy munkából haza. Minden épeszű hely zárva van olyankor, ami nyitva van ott az alja nép van, akiket normális, dolgozó ember elkerül.
2021. jún. 8. 12:10
 2/21 anonim ***** válasza:
37%
Sehol,nem tudják garantálni,neked az élet és vagyonbiztonságot .
2021. jún. 8. 12:20
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem is garanciára gondoltam... Annyira szeretem a magyar mentalistást. Segítséget kérek, és egyből ki kell oktatni az "ostoba vidékit", ki kell forgatni a szavaimat. Minden városban vannak ilyen helyek, amit jobb elkerülni pl. ha már Bp, amiről én tudok, hogy anno a VIII. kerület volt ilyen, illetve a Király utca. Mert ha van nagyon rossz hírű utca még, akkor azt inkább elkerülném. Ennyi. Nem garanciáról beszélek, csak az esélyét szeretném minimalizálni annak, hogy pl. kirabolnak vagy megkéselnek.
2021. jún. 8. 12:25
 4/21 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom, hogy miért háborogsz, mert normálisan válaszoltak!

Amúgy az meg van, hogy "annak a bizonyos népségnek" akiktől te tartasz, nem tilos kimenniük a kerületükből!

Vagyis bárhol összefuthatsz velük járművön, utcán, aluljárókban stb...

2021. jún. 8. 12:31
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem háborgok, csak nem értem, miért kell félremagyarázni. Minden városban vannak hírhedt, rossz környékek, ahol mondjuk nem szerencsés sötétedés után kimenni. Ez pedig nem feltétlenül jelent éjszakát, főleg télen. Megismétlem: tudom, hogy kimehetnek a kerületből, ezért is mondom, hogy nyilván ez nem garancia. Az esélyét szeretném csökkenteni azzal, hogy nem olyan környékre költözöm, ami hírhedt.
2021. jún. 8. 12:34
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor olyan környéket -utcákat- nézzél, ahol kevésbé lepukkantak a házak, nem áll halomban a szemét az utcán.

Vagyis a rendesebb helyeken nem jellemző a jelenlétük.

2021. jún. 8. 12:40
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jún. 8. 12:43
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen.
2021. jún. 8. 12:47
 9/21 A kérdező kommentje:
Ha valaki ír konkrétumot, azt nagyon megköszönöm, de neked is ment a zöld.
2021. jún. 8. 12:50
 10/21 anonim ***** válasza:
95%

A 7 ker koruton beluli oldala. Az az oldal,ahol az 5 ker is van. A kulso oldalon a telekar is olcsobb,mert undorito a nepesseg ott. Ez igy van a 6,8,9 kerrel is.

Csak nezd meg a m2arakat,ha ezt nem hiszed el.

A kulfoldit meg videkit szoktak kirakni a kozvetitok a rossz kornyekekre,mert ok nem tudjak ezt a hatarvonalat.

A 8 kerrol is irogatnak itt is befektetok ,h milyen biztonsagos,amikor a nepszinhaz utcabol indulo villamos is tele van cig.nnyal. Meg a keszenletisek is 8-10-esevel jarnak nappal.... mas biztonsagos helyeket 2-3 szokott jarni.

2021. jún. 8. 13:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!