Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapestnek melyek azok az...

Budapestnek melyek azok az utcái, részei, ahol nem érdemes kimenni éjszaka? Vagy akár nappal...

Figyelt kérdés
A közeljövőben költöznék Budapestre, és elsősorban a VII. kerület érdekelne, vagy olyan kerület, ahonnan az jól megközelíthető. (Előreláthatólag ott lesz a munkahelyem.)

2021. jún. 8. 11:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A Hungária krt-ra gondolsz, ugye?
2021. jún. 8. 14:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Legyél kicsit konkrétabb. Pesten vagy Budán nézelődsz? Belváros vagy külváros? Ez így túlságosan tág. Minden kerületnek vannak lepukkantabb részei. A négyzetméterárak valóban irányadóak lehetnek, bár azt befolyásolja más is, pl a központtól való távolság vagy iparterület közelsége.
2021. jún. 8. 14:38
 13/21 anonim ***** válasza:

NEM!!

Budapesten a nagykorut a 4/6 villamos vonala pesten,azaz:

- Szt Istvan krt (5 ker balrol es 13 ker jobbrol )(Jaszai -Nyugati vill megallo)

- Terez krt (Nyugati-Oktogon-Kiraly u 4/6 vill meg -6 ker jkobbrol balrol

-Erzsebet krt (Kiraly u-Wesselenyi-Blaha 4/6 vill meg 7 ker jobbrol balrol)

-Jozsef krt ( Blaha -Rakoczi ter-Harminckettesek tere-Corvin negyed - EZ A NYOCKER jobbrol balrol-)

-Ferenc krt ( Mester u -Boraros ter . 9 ker jobbrol balrol!!

A terkepen bal oldalt buda van jobb oldalt pest!! Ugy nezd a villamos jobb es bal oldalat!!

A bal oldal a korut belso fele es ott kb dupla a m2 ar. !!!

A befektetok a jobb oldalon (kulso felen szeretnek vasarolni es hulyenek nezni a kulfoldit es videkit !! Mert ott sok a c. gany,sok lakast nehezen lehet miattuk eladni meg nxomott aron is. Elhetetlen miattuk a kornyek es a tarsashaz.

Ezt jol ird fel magadnak es jelold be a terkepedre es jussak eszedbe ,amikor a kozvetitocske azt akarja bemeselni ,h a Keleti jo hely meg biztonsagos.....

2021. jún. 8. 14:41
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Angyalföld, 13. kerület? Arról mit gondolsz? Tényleg nagyon köszi a segítséget!
2021. jún. 8. 14:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, én Angyalföldön lakom 9 éve. Teljesen biztonságos, jó környék, éjszaka is bármikor ki merek menni az utcára. Jó a tömegközlekedés Mindennel el van látva. Nem véletlenül lett olyan népszerű kerület. Tavaly itt épült a legtöbb társasház. Ennek is megvan a hátránya, mert a földszintes házak helyén egyre több többemeletes újépítésű ház van, így egyre zsúfoltabb is lesz a kerület. Szerintem a Jászai és környéke is abszolút biztonságos.
2021. jún. 8. 15:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Van a Szövetség utca elején egy no-go zóna, éjjel a néger maffia ott gyűlik. A pándémia alatt ez változhatott, mert hazamentek a külföldiek, azóta nem tudom, mi újság.
2021. jún. 8. 15:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"A 8 kerrol is irogatnak itt is befektetok ,h milyen biztonsagos,amikor a nepszinhaz utcabol indulo villamos is tele van cig.nnyal."

Mert a viii. ker = Népszínház utcából induló villamos. Vicc.

2021. jún. 8. 15:56
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem volt rasszizmus a kérdésemben, ne magyarázza bele senki. Rassztól függetlenül vannak emberek, akikkel szeretném az interakciókat minimálisra csökkenteni.
2021. jún. 8. 17:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én fiatal nőként évekig dolgoztam a Népszínház utcában, soha a hajam szála nem görbült, se négerektől, se törököktől, se cigóktól.

A "villamos jobb meg baloldala buda és pest" kijelentést érdemes kicsit újraértelmezni, Budát és Pestet a Duna választja ketté, nem a villamos. 🤦‍♀️

Egyébként ha elmész megnézni az adott lakásokat, kérdező, azonnal látni fogod, hova nem érdemes menni, nappal is olyan a környék, ahol olyan.

Pl a sokat emlegetett nyóckerben az Orczy mögötti kisutcák a leggázosabbak, de kint az Orczy téren meg olyan puccos portaszolgálatos társasházak vannak, hogy épp csak meg nem szólal.

A belváros a 6-7-8 kerület, ha nyugisabbat akarsz, akkod 13-14 jó lehet, ha kicsit több buszozást bevállalsz, akár 15-nek az a része is, amit érint a 7-es buszcsalád.

Ha budai oldalban is gondolkodsz, akkor a 4-6-os vili legyen elérhető közelségben a normális közlekedéshez.

2021. jún. 9. 00:16
 20/21 ytam válasza:
100%
Én a 8. kerületből jártam a 7. kerületbe dolgozni az Orczy környékén egy rendezett házból, ami megvilágitott és éjjel nappal felbukkan kevés ember vagy autó. Minden irányba van tömegközlekedés, de gyalogosan is elérhetőek a körutak. Sokat mászkáltam gyalog, sokszor a munkába, sokszor késő este. Semmi problémám nem volt . A rendőrök járőrözése nálam például plusz pont volt. Kis utcát távoli tömegközlekedéssel nem választanék sehol. A 8. kerben élveztem a megfizethető dijat, a szép lakásomat és a jó közlekedést. A "jobb " területek lehetnek bulizósak, nappal zsebtolvajjal, éjjel meg duhajokkal. Nyugodtan nézz körül ott, ahol a távolság és a közlekedés megfelel, legyen az akármelyik kerület. Remélem tudtam adni még egy szempontot.
2021. jún. 10. 11:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!