Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Új albérletbe költöztem...

Új albérletbe költöztem viszont butorozatlan, az alvás, hogy megoldható?

Figyelt kérdés

Újpestről Csepelre költöztem albiba, pontosabban egy sorházba. Sajnos 20 évesen inkább rokonokra tudnék támaszkodni, de egyik sem támogató, jelenleg bútorozott albiban élek/éltem, de váltanom kellett.

Azért ezt vettem ki, mert olcsó, viszont ház hideg ahhoz képest, ha földön alszom felfázom, de ma már ott kéne aludnom, és nem itt.

Házban konkrétan a konyha sincs felszerelve, egy ismerősömre támaszkodok, aki valószínűleg pár régebbi holmiát odaadná.

Nincs sok plusz penzem már, viszont az alvás részét megkéne oldanom, és szállításra is nehezen van módom. Valaki tudna tippeket adni, hogy mit vegyek, olcsón és hol (pl matrac stb), hogy ne fagyjak meg este alvás közben?

Fűtés az van, de a járólap hideg.

Választ előre is köszönöm.

febr. 16. 02:55
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Van már tervem mi legyen, egy 15000Ftos matracot tervezek venni a soroksári ikeából, csak várok jobb ötleteket
febr. 16. 03:03
 2/17 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ennél jobbat nem tudunk mi se szerintem. Ágynemű remélem van.
febr. 16. 08:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szivacsmatrac, az szigetel. De hogy hosszú távra jólegyen, ne vendégmatracot nézz, hanem rendes matracot. Nappalra állítsad fel, hogy kiszellőzzön az alja.
febr. 16. 08:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hálózsák és polifoam. Még fiatalabb koromban bevállaltam olyanokat, hogy lakókocsiban aludtam az építkezéseken. Télen. Én így oldottam meg.

Mivel nálad van fűtés így a legolcsóbb decathlonos cucc is megteszi.

febr. 16. 10:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
febr. 16. 10:15
 6/17 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Vagy menj fel a Facebookra és vegyél használtan egy kanapét. Akkor mégsem egy matracon földön alszol, hátha tudnak segíteni a szállításban.
febr. 16. 10:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézz szét a eladó használtbútor Fb. csoportokban. Hátha találsz valamit, ami közel van és olcsó vagy ingyen elvihető. Én. pl. egy garzonlakás teljes berendezését adtam oda ingyen így. 2000-es évek végén vásárolt bútorok voltak. Ki lehet fogni. Viszont fuvar az mindenképpen kell, ahhoz kell a pénz, vagy baráti segítség. Nem tudom mi van a lakásban, de egy 100-asból használt cuccokkal be lehet rendezni egy kis lakást, ha konyhabútor van.
febr. 16. 11:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Merre felé vagy Csepelen? Csak azért kérdezem, mert pl. a csepeli Jysk, ami a Tesco-ban van belül, is jó lehet kisebb bútor szempontból.

Illetve van az Imre térhez közel egy Cseriiti, amiben a konyha olcsón felszerelhető.

Ha kérdésed van, írj privit.

febr. 16. 15:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy zsenília szőnyeg vagy jógamatrac, rá egy kinyitható matrac, JYSK-ben, de akár Tescoban is van, kézben hazasétálsz vele.:)

Rá egy műszőrme vagy bubukás textil ( méteráruban megveszed) lepedő, és kész.

A 3. réteg nélkül is remek.

7-15000 Ft

Google: összehajtható matrac

Vehetsz többet, ha nem hajtod ki teljesen, fotelnak, széknek is remek.

Egy füles szatyorban árulják.

febr. 16. 16:12
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

Ez vastagabb, drágább, csak olvasd a cikket:

[link]

febr. 16. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!