Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Új albérletbe költöztem...

Új albérletbe költöztem viszont butorozatlan, az alvás, hogy megoldható?

Figyelt kérdés

Újpestről Csepelre költöztem albiba, pontosabban egy sorházba. Sajnos 20 évesen inkább rokonokra tudnék támaszkodni, de egyik sem támogató, jelenleg bútorozott albiban élek/éltem, de váltanom kellett.

Azért ezt vettem ki, mert olcsó, viszont ház hideg ahhoz képest, ha földön alszom felfázom, de ma már ott kéne aludnom, és nem itt.

Házban konkrétan a konyha sincs felszerelve, egy ismerősömre támaszkodok, aki valószínűleg pár régebbi holmiát odaadná.

Nincs sok plusz penzem már, viszont az alvás részét megkéne oldanom, és szállításra is nehezen van módom. Valaki tudna tippeket adni, hogy mit vegyek, olcsón és hol (pl matrac stb), hogy ne fagyjak meg este alvás közben?

Fűtés az van, de a járólap hideg.

Választ előre is köszönöm.

febr. 16. 02:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
febr. 16. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy felfújhat Jysk matrac 3.500 Forint és teljesen jól el lehet aludni rajta.

[link]

De vannak matrac ágyak, azokon én simán aludtam több, mint egy évig.

febr. 18. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12: Hát ez meglepő, hogy milyen olcsó!

Milyen szemfüles vagy!

febr. 18. 20:39
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 vagyok, igazság az, hogy kell hozzá venni egy pumpát ami még 4.500 Pénz. De még így is 10 ezer alatt van és könnyen szállítható.
febr. 18. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:
A felfújható matracokkal egy a baj: könnyen leeresztenek, és sosem találod meg, hogy hol. Önfelfújós kb. 50 cm vastag matracot vettem, és baromi kényelmetlen volt, sosem lehetett rajta tartósan feküdni, pláne aludni. A legolcsóbb, ami be van linkelve, a vélemények alapján, még hamarabb leereszt, mint az enyém. Csak mondom. Nekem legelább bizonyos szintig tartotta a levegőt, nem eresztett le a földig, de így is baromi kényelmetlen. Most a fejem alá használom, - megtámasztja a hátam - félig fújt állapotban a normál ágyamon. ERRE jó, de önálló ágynak nem.
tegnapelőtt 05:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha használtan is jó a matrac, ma ketten is hirdetnek ingyen elvihetőre ebben a csoportban:

[link]

A XI. és XIII. kerületben.

tegnapelőtt 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:

14: Én úgy látom, önfelfújós!

Nekem is van ilyen matracom (drágább, nagyobb), felfújja magát!

Mondjuk istentelenül sípol, mint ey rossz porszívó, de benne van a felfújóka.

Télre nem jó amúgy, hideg marad benne a levegő, fázol rajta.:)

Jó kis súlya van, nehéz szállítani.

tegnapelőtt 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!