Milyen albiban lakni?
Akkor bérelj egyedül egy lakást.
Ilyen egyszerű.
Felnőtt embernek olyannal együtt élni, akivel nem szexel, nagy alkalmazkodó- és tűrőképességet igényel. Ezért terheltek a felnőtt-gyerek szülő, és a lakótársi együttélések. Arra kell törekedni, hogy legalább egy különálló szobát vagy lakást tudj bérelni, vagy a társaddal közösen egy lakást.
15 évig albérleteztem, egyszer egy jó baráttal költöztem össze, és az a barátság ráment a közös albizásra.
Ahogy a 2-es írja.
Zajérzékeny, "lustizós", háklis embernek nem való a koli, vagy a közös szobabérlés.
A kollégium jó buli az elején 1-2 évig. Később katasztrófa.
Én évek óta albérleti szobát bérelek, de még így is elkap az agykuki, mikor szó nélkül jönnek vendégek az aktuális lakótárshoz, vagy 3 napig nem tudok mosni mert ő pakol a gépbe, vagy csak éjfélkor áll le sütni-főzni a lakásban.
Tény hogy baromi nagy alkalmazkodóképességet igényel.
Ha "kényes" vagy, akkor nem való neked a koli.
Ott nem tudod kialudni magad az tuti. Nálunk reggel 6-kor a takarítók ordítozni kezdtek egymásnak a folyosón, a szobatársam sokszor hajnalig tanult kislámpánál a szobában (elég kicsi szoba volt), én így nem tudok elaludni csak sötétben, tehát addig nem aludtam amíg ott volt. Néha a szobában buliznak a lakótársak és/vagy hajnal 4-kor részegen jönnek haza. Ez ilyen.
Sokkal jobb volt amikor a párommal költöztem közös koliszobába, addig rémálom volt, de albérletre nem lett volna pénzem . Persze hasonlóak igazak lehetnek egy albérletre is, amit több egyetemista bérel együtt, illetve ott még probléma a ki mosogasson/takarítson és mit kérdés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!