Budapesten hol kaphatok jó áron meleg takarót?
Sziasztok!
Szeretnék Pesten venni egy kedvező árú, jó anyagú takarót és hozzá párnát és lepedőt, ágynemű huzatokat is.
Hol, melyik boltban találok ilyet?
Jobb szeretnél élőben látni, kipróbálni, nem akarok netről rendelni ilyet.
Köszönöm.
Mit jelent neked a "jó ár"?
Mi aldiban vettünk, de pár ember szerint az gagyi és csórók vagyunk. Nekünk meg elég jó az az ágynemű is, fölöslegesnek érezzük 4-szer annyiért venni.
Köszönöm.
Inkább legyen minőségi, jó anyagú.
Soha életemben nem vettem még takarót, így nem tudom milyen áron vannak. Drágán semmiképpen nem akarok venni és jó lenne ha többféléből tudnék választani.
Én Yisk-ben szoktam ilyesmiket venni. Ott kapható olyan paplan, ami "kettő az egyben", egy vastagabb és egy kicsit vékonyabb, össze lehet patentozni a kettőt, ha nagyon fázol, de persze külön-külön is használható. Ilyen:
Ikeában érdemes szerintem venni paplant meg párnát.
Viszont nekem jó minőségű ágynemű huzataim a kínaiból vannak.
Ma a kikában néztem, de nagyon túl voltak árazva.
Legközelebb megnézem a yiskben vagy ikeában.
A műszálas, műanyag az nekem sem jó, nekem is égető érzésem van tőle.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Ma amúgy az Alzánál vettem egy fűthető takarót.
Gyorsan kellett és csak bementem a Róbert Károly körútra, volt is készleten az áru, így elhoztam.
Komoly a kiszolgáló rendszerük, amit kiépítettek a boltban. Ilyet még nem láttam, de hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!