Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » OTP-nél létezik előzetes...

OTP-nél létezik előzetes érzékbecslés?

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. jan. 15. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Minden banknál van.
2021. jan. 15. 16:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi! És ilyenkor X ideig érvényes ez az értékbecslés, tehát ha megigényelem a hitelt 1 hónapon belül, akkor érvényes marad? Mit tartalmaz az értékbecslés? Kapok anyagot a lakásól, vagy csak egy nyilatkozatot, hogy ennyire becsülte, és hogy meddig érvényes az ajánlat?
2021. jan. 15. 16:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen rá van írva hogy meddig érvényes vagy milyen tényezők teszik érvénytelenné az előzetes értékbecslést.
2021. jan. 15. 16:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És miket tartalmaz pontosan? Teljes dokumentáció, fotók, műszaki részletek, adatok a lakásról? Vagy valami, hogy mi alapján kalkuláltak? Vagy csak egy tanúsítvány?
2021. jan. 15. 16:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Tavaly az OTP-nél kértem előzetes értékbecslést, az értékbecslő részletes értékelését nem adták oda, csak azt mondták meg, mennyire becsülte, és ez alapján mekkora összegig hitelezhető az ingatlan.
2021. jan. 16. 11:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Á, értem, akkor reméljük, hogy közelít majd a dolog a hirdetett árhoz. Köszi!
2021. jan. 16. 13:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Az még meg tudnád mondani, hogy ennek van érvényessége? Tehát végül ha felveszem rá a hitelt, akkor már nem kell ismét kimenni?
2021. jan. 16. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy van egy érvényesség, de már sajnos nem emlékszem, mit mondtak. Szerintem 2-3 hónap lehet. Ha az értékbecslés után felveszed a hitelt, akkor ingyenes az értékbecslés, ha nem, akkor kiszámlázzák. Nekem 2 hónap telt el az értékbecslés és a hitelszerződés között. Hát persze alacsonyabbra becsülték, mint szerettem volna, de erre számítottam.
2021. jan. 16. 14:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Megesik,erre én is számítok,de azért remélem nem sokkal! Köszi a válaszod:)
2021. jan. 16. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!