Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakást venni komolyan ennyire...

Lakást venni komolyan ennyire hülye döntés vagy csak a környezetünk bunkó?

Figyelt kérdés

Idén nyáron vettünk egy aranyos kis lakást, azóta viszont teljesen ledöbbentem, hogy mennyi negatív beszólást kaptunk.

"Miért vettetek úgyis be fog dőlni", "Hitelt csak a hülye vesz fel" , "Mi lesz, ha nem lesz állásotok" beszólásokkal az elején.

Ezeket szerencsére nem a családunktól és a barátainktól halljuk, hanem a távolabbi ismerősöktől és munkatársaktól.

Nem vagyunk dicsekedősek, de nyilván kellett szabit kivennünk a vétel és a kis felújítás miatt, szóval eltitkolni sem akartuk minden áron. Direkt nem is hozom fel a munkahelyen a témát, de valaki csak azért is felhozza.

Tudom, lehet, hogy egyszer valamikor egy rövid időre lentebb mennek az árak, de az az igazság, hogy mi már nagyon akartunk gyereket és a költözés/újítást előtte le akartuk tudni. Előtte albérletben voltunk.

Komolyan manapság felér egy öngyilkossággal vagy csak irigyek?

2021. okt. 16. 19:22
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat és a gratulációt is! Megdolgoztunk érte rendesen, de tudom, hogy a mai világba óvatosan kell megosztani ezeket az információkat.

Két szobás lakás meg van, most már kezdődhet a gyűjtés egy házra! Talán 10-15 év múlva ott is leszünk :D

2021. nov. 6. 15:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!